Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın geçmişine yorum yapmadık zaten.Sen izleyip de işte bu Angeliño dediysen o başka.İzlediğim adam isterse dünya kupası kaldırsın rezalet haldeydi.Sahada koşamayan rakibi kovalayamayan bi bek vardı.Buraya getiren geçmişidir burada kalıcı hale getirecek formudur.Isimli olup tutmayan bir sürü adam var.Ha ileride form tutar gerçek performansını gösterir o ayrı
Dostum formsuz dersin de Caner Erkin benzetmesi yaparsan hakarete girer.

Dostum formsuz dersin de Caner Erkin benzetmesi yaparsan hakarete girer.
Geçmişini bilsem derdim formsuz yoksa harika diye.Geçmişini bilmiyorum sordum bizim iki maçta da ağır hareketlerle topu dürtüp sakin sakin orta yaptı.Caner 30 undan sonra hep öyle yapardı.Formuna geç giriyormuş formundaki hali öyle değilmiş çok klas dedi renktqşlqr sağolsunlar

Zaniolo parasına:

Guendouzi bons.
İcardi bons.
Tete imz.
Rashica bons.

çekip Barış Alpere forma şansı verince ben :)

Gravenberch'in artık basında daha çok ismi çıkacak, daha çok konuşulacak belli oldu.

İnşallah sonu iyi biter.

Gravenberch kırmızı cizgim kardeşim. Paredese benzemez benim için.Transfer duyumu konusunda internetteki hamlelerimize dikkat edelim.🤣. Bu sefer tuttur be reis.

Geçmişini bilsem derdim formsuz yoksa harika diye.Geçmişini bilmiyorum sordum bizim iki maçta da ağır hareketlerle topu dürtüp sakin sakin orta yaptı.Caner 30 undan sonra hep öyle yapardı.Formuna geç giriyormuş formundaki hali öyle değilmiş çok klas dedi renktqşlqr sağolsunlar
Yaşayıp göreceğiz dostum, güzel olacak herşey sabır bilindik bir adam sonuçta rahat ol bu değil yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt