Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.791
- 43.736
- 3.888
Bellegarde gel buraya dedim sana
Bu herifi hiç izlemedim yaw anlatıldığı kadar iyi mi ? Topla gidebiliyor mu en muhimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bellegarde gel buraya dedim sana
Topu bırakıp gidiyormuşBu herifi hiç izlemedim yaw anlatıldığı kadar iyi mi ? Topla gidebiliyor mu en muhimi

Bu herifi hiç izlemedim yaw anlatıldığı kadar iyi mi ? Topla gidebiliyor mu en muhimi
Evet gidiyor, topla çabuk ve dikine oynar. Böyle biri lazım bizedeBu herifi hiç izlemedim yaw anlatıldığı kadar iyi mi ? Topla gidebiliyor mu en muhimi
Zaha yazacaktım.Hoca onu ima eden açıklamalarda bulundu.Zaha oyuna girince de Kerem ortaya geldi.Klasik 10 dan ziyade ss gibiZaniolo gideceğine göre Kerem kalıyor. Kerem daha doğru dürüst topu kontrol edemiyor. 10 numara da nasıl yapacak?
Bellegarde + 10 no ziyadesiyle mutlu ederEvet gidiyor, topla çabuk ve dikine oynar. Böyle biri lazım bizede
SaplaaaağğğŞu forumda yazılanları okuyunca Gökmen Özdenak tepkileri vermemek elde değil.
Angelino, Caner gibiyse 2 kere yurt dışı yapan bu adam nasıl tutunamadı acaba orada. ŞL’de son eleme seviyelerinde maçın oyuncusu seçilmiş adam burada çöp oluyor ne hikmetse.
bellegarde kim yav böyle isim mi olur
Ahmet Konanç bildiğin gerizekalı gülmekten yıkılıyorum izleyince.Abi gercekten mal bu 3lu. Agir mal hemde
Küfür ediyorsun sandımOmar Faryedi fener’de
Haşa. Yalnız adamı dünyaca ünlü yetenek diye açıklamışlar, 5 yıldızlı logo olmasa buraya atardımKüfür ediyorsun sandım