- 26 Ocak 2021
- 41.515
- 40.797
- 3.078
Sallamışlar bunlara tv ye çıkamıyor oradan boş boş konuşuyorlar falan diye. Birde takip ediyorsun adamları puhDün beyaz futbolda bir şeyler demiş herhal anlamadım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallamışlar bunlara tv ye çıkamıyor oradan boş boş konuşuyorlar falan diye. Birde takip ediyorsun adamları puhDün beyaz futbolda bir şeyler demiş herhal anlamadım

Haklılar. Bizim BAY'ı pozisyonuna kırmızı derken dünkü Antepin penaltısını gıkını çıkarmadı.Haluklar ertem’e sardı şimdi de
ŞaşmazAleyhimize sonuçlanır bizi tanıyorsam
Bologna'da 6 oynuyormuş da, bu adamın ofansif becerisi Torreira'dan bayağı önde gibi. Gelirse rahat 8 oynar, bir daha da top kapma ve alan kapatma ile alakalı kimsenin şikayeti olmaz. Zaha, Icardi, Tete filan rahat rahat fişi çeker. Bu adam bizi ihya eder. Keşke olsa.Ben de tribe girdim Ndombele'yi Bissouma okudum diye![]()
Hiç izlemedim de, ismi Diarra, Sissoko ve Fofana olup da kötü çıkan topçu görülmüş şey değil.fofanq nasıl topçu hiç izlemedim
adı çıkanlardan gravenberch ve dominguez çok iyi oyuncular
fofanq nasıl topçu hiç izlemedim
adı çıkanlardan gravenberch ve dominguez çok iyi oyuncular
Bologna'da 6 oynuyormuş da, bu adamın ofansif becerisi Torreira'dan bayağı önde gibi. Gelirse rahat 8 oynar, bir daha da top kapma ve alan kapatma ile alakalı kimsenin şikayeti olmaz. Zaha, Icardi, Tete filan rahat rahat fişi çeker. Bu adam bizi ihya eder. Keşke olsa.
Ne gibi bir R yaptı renktaş?Zaniolo transferinde samiyen haber ne çok r yaptı. Adam twit atıyor 2 dk sonra siliyor başka birşey yazıyor. Fena çuvalladı.
HY: “Seni de yola getiririz Abdülkerim Durmaz.”