Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aston villa zaniolo'ya 3 veeriyor biz 30 istiyoruz. görüşmeler büyük oranda tamamlandı bunun haricinde.

rams park haber

Yaw Zaniolo mevzusundaki en önemli konu zaten opsiyonun zorunlu olup olmaması.

Son düzenleme:
fofanq nasıl topçu hiç izlemedim

adı çıkanlardan gravenberch ve dominguez çok iyi oyuncular

Ben de tribe girdim Ndombele'yi Bissouma okudum diye :D
Bologna'da 6 oynuyormuş da, bu adamın ofansif becerisi Torreira'dan bayağı önde gibi. Gelirse rahat 8 oynar, bir daha da top kapma ve alan kapatma ile alakalı kimsenin şikayeti olmaz. Zaha, Icardi, Tete filan rahat rahat fişi çeker. Bu adam bizi ihya eder. Keşke olsa.

Zaniolo transferinde samiyen haber ne çok r yaptı. Adam twit atıyor 2 dk sonra siliyor başka birşey yazıyor. Fena çuvalladı.

Gönül ister ki zaniolo ve türevlerini rahatça izleyelim, ancak bizim gibi ekonomik zorluktaki takımları değerini bulunca satmak elzemdir. Zaniolo ilk alındığında hülle yolu ile Avrupa'ya seneye vereceğiz diyorduk, e ne oldu veriyoruz işte yangın yapmaya gerek yok. En azından Adnan Polat döneminde falan olduğu gibi satıp yerini doldurmamazlik yapmadılar. Zani zaten geçen sene de hiç oynamıştı. Şimdi zaha ve tete gibi iki inanılmaz yetenekli adam geldi ve muhtemel Raşit te gelecektir. O sebepten bence bu satış herkes açısından hayırlı olacaktır ve umarım gerçekleşir de iyi bir ortasaha ile komple takım oluruz. Yoksa ön taraf uçak arka taraf at arabası olmasın hepsi yanar yoksa

Opsiyon zaten ZORUNLU olacak, fakat Aston sartlara bagli istiyor, biz tek sefer de istiyoruz.

Bologna'da 6 oynuyormuş da, bu adamın ofansif becerisi Torreira'dan bayağı önde gibi. Gelirse rahat 8 oynar, bir daha da top kapma ve alan kapatma ile alakalı kimsenin şikayeti olmaz. Zaha, Icardi, Tete filan rahat rahat fişi çeker. Bu adam bizi ihya eder. Keşke olsa.

Daha önce hiç izlemedim. B2b oynayabilecekse gelsin isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt