Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
Yaw eğer bu kiralama bedelleri doğruysa opsiyonu kullanmasalar bile pek sorun olmaz seneye 15'e bile satsan kar etmiş olursun ama görmek lazım detayları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okulda baska cocuklarda varmis diyooBen de FMde bir stoperi öylesine 20 gol atarsa 20 milyon veririm diye almıştım sonra unuttum tabi sözleşmeyi herif 22 gol mü ne atmıştı Belçikalı regen şok olmustum madde devreye girince
RamosSabahtan beri fingirdek ayşe gibi geziyorum bi zaniolo muhabbetini okudum gerisini bilmiyorum neler oldu özet geçsin birileri de günümüz hüzünlensin
14 maç 89 dk oynatmak için 10 milyon euro verecekler aynen.15-20 maç kesin oynar diyenler. adam o parayı vermek istemezse 14 maç 89 dakika oynatır yine vermez. zorunlu olmayan opsiyonu zorunlu diye yedirmeyin taraftara.
1200 civarıŞimdi zaniolo kaç togg ediyor
Hoşgeldin sergibu iş hala kolpaysa jadon sanchoyu kiralayacaklar zaten
Gerçekte olan:
1 M kiralama
15 M Satın alma
31 M Bonus ( Aston Villa CL kazanırsa)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi başlayan transfer sezonu infiale doğru gidiyor.
![]()
Ah be hocam, sen olsan gönderebilirler miydi Zaniolo’yu?
Onun karşısında da Erden Timur var, geçen seneki HAİNler yokKarsinizda Monchi var herhangi biri degil tam Kap gelmeden hic birseye inanmam. Adam heryerde karsimiza cikiyor. Neyse parasi alalim su adami bizim sportif direktor olsun.
kiralamak baslı basına rezillikken,15-20 mac sarta baglı bilmem ne zorunlu madde ayrı sacmalık.oynatmazlar kalırsın ortada,2 maç sonra sakatlanır yine para vermezler.
her halukarda kazııklanıyoruz..öte yandan sakat harrisonu bile küme düşme maddesinden ötürü kiralayacak ve sadece opsiyon koyduracaklarken zanioloda zorunlu satın alma maddesi koyduracaklarına inanmanız büyük saflık
fabrizonun bir twitiyle herkes haplanmıs gibi.göreceğiz sonunu heleki 16 agustosta
forum olarak Villayi destekleriz