Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw eğer bu kiralama bedelleri doğruysa opsiyonu kullanmasalar bile pek sorun olmaz seneye 15'e bile satsan kar etmiş olursun ama görmek lazım detayları.

her sene bir takıma gider bu kafayla.. bonus falan alamayız kolay falan olmasın net 30 olsun bizim olsun.. çok istikrarsız bir adam. aston villa nedir..

Ben de FMde bir stoperi öylesine 20 gol atarsa 20 milyon veririm diye almıştım sonra unuttum tabi sözleşmeyi herif 22 gol mü ne atmıştı Belçikalı regen şok olmustum madde devreye girince
Okulda baska cocuklarda varmis diyoo
IMG_5530.webp

Rashica şimdiden hayırlı olsun. ilk 11de görev alacak bu sezon

hoca çok güveniyor kendisine

Gerçekte olan:

1 M kiralama
15 M Satın alma
31 M Bonus ( Aston Villa CL kazanırsa)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi başlayan transfer sezonu infiale doğru gidiyor.

829a2bc71218baea5cdb296dcebee83d.jpg

Ah be hocam, sen olsan gönderebilirler miydi Zaniolo’yu?

20230815_005554.webp

Herkes farklı birşey söylüyor reisler ben anlamadım kimisi 4 kiralama 22 satın alma kimisi bonuslarla 46.5 kimisi 7 kiralama 27 satın alma burnuma pis kokular geliyor açıkçası.
Bu gazeteciler kimden alıyorlar haberleri birbirini tutan yok Yazılan rakamların hiç birine inanmadım açıkçası kulüp açıklamasını beklemek lazım.
Birde ıncına cincine kadar öğrenmişsiniz ufak pürüzler kaldı diyolar.

İnanmassan dayı ya sor gibi
Hadi bakalım

Birde yok türkiyenin en büyük satışıymış en değerli kadrosuymuş falan filan banane abi banane ben iyi bir GALATASARAY izlemek istiyorum. Bu kadar . Iyi bir Futbolcu bir yıldız isim alındığı zaman bi gaza geliyo insan ama satıldı diye de gaza gelinmez anasını satim.
Bu kulübün muhasebecisi benmiyim.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

okan buruk morutanın degerini düşürdü,aynısını zanioloya yaptı.bu herif 2 hafta önce can abinin dediği gibi gayet mutluydu.bu sürecin sonunda görüşecegiz,metin öztürkün istegiyle gelenler bu sezon rahat olmayacak.hesaplasacagız,her mactan sonra

kiralamak baslı basına rezillikken,15-20 mac sarta baglı bilmem ne zorunlu madde ayrı sacmalık.oynatmazlar kalırsın ortada,2 maç sonra sakatlanır yine para vermezler.

her halukarda kazııklanıyoruz..öte yandan sakat harrisonu bile küme düşme maddesinden ötürü kiralayacak ve sadece opsiyon koyduracaklarken zanioloda zorunlu satın alma maddesi koyduracaklarına inanmanız büyük saflık

fabrizonun bir twitiyle herkes haplanmıs gibi.göreceğiz sonunu heleki 16 agustosta

Zaniolo Halukların söylediği şartlarda maç sayısı üzerinden gittiyse sevinilecek bir durum yok, Monchi istediğini almış, riski bize yüklemiş ve satrancı kazanmış oluyor.

Allah esirgesin, olası bir sakatlık nüksünde zarar ediyoruz. 15'e aldık, Villa 7,5 a kiraladı adam sakatlanır, maç sayısı tutmaz ve şart devreye girmezse Roma'ya kalan 7,5 luk ödeme ve sonraki tüm kallavi maaşları bizden çıkıyor.

Ben çok sevinemedim. Umarım mac sayısı vb. bir şart yoktur yoksa bomba elimizde gezeceğiz. Erden Timur bu golü yemez diye düşünmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt