Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.913
- 40.699
- 3.413
Ohh ne rahat ya. Gelebilir, olabilir, satilabilir. Senin yapacagin gazetecelige sokayimBurhancan Terzi: "Midtsjö 3-3.5 m euro civarına satılabilir."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohh ne rahat ya. Gelebilir, olabilir, satilabilir. Senin yapacagin gazetecelige sokayimBurhancan Terzi: "Midtsjö 3-3.5 m euro civarına satılabilir."
Feneri 2 maçta da sahada doğurttu.bu sergen dolaylı yoldan icardiye kısır mı demıs
cezai durumu varmıdır
İspanyol ismailden korkmak lazım.hayri cund buyuk ıhtımalle felixe kufur eden
organize etmıs olayı
Seviyorum hocamı, mazimiz de yarım kaldı ama çok daha iyi alternatifler var elbetArabistan Milli Takımıyla anlaşmış diyolardı reis ben 1 yandan Mancini'yi istemiyom.İlk yılında şampiyonluk yaşayamazsa yine gönderilir.Turnuva hocası gibi şu anda ki haberlere göre Arabistan Milli Takımı'na gider bence teklifi kabul eder..
Okan hoca zanioloyu oynatacak sistem bulamadı bana göre, sistem değişikliğine de cesaret edemedi. Acele satışın sebebi budur. Umarım zaha kerem vs derken bu adamlar da mundar olmaz elinde. Zaten belli ki zahanın pozisyonunu bulana kadar 6-7 maç harcayacak. Çok soğudum kendisinden.
Kimin içine siniyor b*ktan bonuslarla zorunlu olmayan opsiyonlarla zaniolonun gidişi? Aynı anlaşmayı cl katkısı alıp seneye yapamazdık diyen var mı?
Icardinin 2 sene sonra oğlu olacakbu sergen dolaylı yoldan icardiye kısır mı demıs
cezai durumu varmıdır
Herif en geç sezon sonu geri dönecek abi,ne satmasiYa bu zaniolo geçen sene alındığında zaten 35 milyon madde kondu satılmak için alındı deniilmiyormuydu burda, zaten bence hiç aslı kadro da düşünülmesi . Karlı bir anlaşma için aracı klüp gibi bişey olduk
Taraftarda sabır yok reis.1 hoca getiriyosan en az 2 yıl takımda tutman gerek eğer takım küme hattında değilse öyle oldu mu tepki daha çok olur.Hem daha önceden Lig performansı olarak başarısız olan 1 hocanın kredisi de az olur taraftarda.Ben başkan ve yönetimin yerinde olsam şampiyonluk sonrası Okan hocayla sözleşme yenilerdim.Hak etti bence o sözleşmeyi eğer baktın başarısız mı oldu anlaşırdın güzel 1 şekilde Okan hoca da veda ederdi takıma..Seviyorum hocamı, mazimiz de yarım kaldı ama çok daha iyi alternatifler var elbet![]()