Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabistan Milli Takımıyla anlaşmış diyolardı reis ben 1 yandan Mancini'yi istemiyom.İlk yılında şampiyonluk yaşayamazsa yine gönderilir.Turnuva hocası gibi şu anda ki haberlere göre Arabistan Milli Takımı'na gider bence teklifi kabul eder..
Seviyorum hocamı, mazimiz de yarım kaldı ama çok daha iyi alternatifler var elbet (y)

Okan hoca zanioloyu oynatacak sistem bulamadı bana göre, sistem değişikliğine de cesaret edemedi. Acele satışın sebebi budur. Umarım zaha kerem vs derken bu adamlar da mundar olmaz elinde. Zaten belli ki zahanın pozisyonunu bulana kadar 6-7 maç harcayacak. Çok soğudum kendisinden.

Kimin içine siniyor b*ktan bonuslarla zorunlu olmayan opsiyonlarla zaniolonun gidişi? Aynı anlaşmayı cl katkısı alıp seneye yapamazdık diyen var mı?

Bu Fabrizio da son birkaç günde fena patladı. 27 milyon yazmış Zaniolo için. Ulan 27 milyon olsa 1 aydır pazarlık mı yapılırdı. Birileri bunu fonlamaya başlamış, çok bariz.

Mertensin kariyer senesi dedik,elemlere damga vurur dedik...geçen sezon kerem sıçarken ocaktan sonra dengeli olacak onun senesi,boşuna sövmeyin dedik.heleki ekimden sonra nelson ve kerem muthis bi zamana giriyo.Ama zaniolo sakatlik,ayrılık daha çok yaşayacak

F3hq5xuXEAAD5WD
images.webp

Şu hoca yeme kafasını anlamıyorum.

İcardi zaha tete torreira ve ortasahaya alinacak bir box to box yok kadroda.

Hoca maçlara yedek kadroyla çıkıyor ve hala Okan hocayı eleştirenler var.

Yaşım itibariyle çok hocanın yendiğini gördüm bu camiada. Şampiyon olunan senenin ardından gönderilen hocalardan sonda hep ciddi sıkıntılar yaşadık.

Arkadaşlar Okan buruk bu aileden ve çok kaliteli bir hoca. Şuan bizim teknik direktörümüz olduğu için size değersiz gelebilir ama pişman olacağınız şeyler söylemeyin. Maçlar oynanma devam etsin transferler kadroya girsin ondan sonra konuşuruz akla karayı.

Ya bu zaniolo geçen sene alındığında zaten 35 milyon madde kondu satılmak için alındı deniilmiyormuydu burda, zaten bence hiç aslı kadro da düşünülmesi . Karlı bir anlaşma için aracı klüp gibi bişey olduk

Ya bu zaniolo geçen sene alındığında zaten 35 milyon madde kondu satılmak için alındı deniilmiyormuydu burda, zaten bence hiç aslı kadro da düşünülmesi . Karlı bir anlaşma için aracı klüp gibi bişey olduk
Herif en geç sezon sonu geri dönecek abi,ne satmasi

ramos ile görüşen diğer takım bjk deniyor,zaten burhan gs kadar hareket alanları yok demişti ekonomik olarak

Seviyorum hocamı, mazimiz de yarım kaldı ama çok daha iyi alternatifler var elbet (y)
Taraftarda sabır yok reis.1 hoca getiriyosan en az 2 yıl takımda tutman gerek eğer takım küme hattında değilse öyle oldu mu tepki daha çok olur.Hem daha önceden Lig performansı olarak başarısız olan 1 hocanın kredisi de az olur taraftarda.Ben başkan ve yönetimin yerinde olsam şampiyonluk sonrası Okan hocayla sözleşme yenilerdim.Hak etti bence o sözleşmeyi eğer baktın başarısız mı oldu anlaşırdın güzel 1 şekilde Okan hoca da veda ederdi takıma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt