Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.378
- 102.500
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen hep böyle negatif mesajlar mı yazıyordun yoksa başka garip durum mu var? Diğer mesajların da hep negatif.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
(Nevzat Dindar / Milliyet)Yerli oyuncu alıyoruz bence...her halttan şifre çıkarmağa çalışan gs taraftarı:
- 3lüye dönüyoruz hayırlı olsun
nevzat a inanmak istiyorumPisa, Olimpiu Morutan için 5 milyon Euro teklif etti.
(Nevzat Dindar / Milliyet)
Bu pisanın opsiyonu yok muydu? Zamanında niye kullanmadılar?Pisa, Olimpiu Morutan için 5 milyon Euro teklif etti.
Birinin yazdığı diğerininkini tutmuyorsa burada taraftarı rahatsız eden şeyleri gizleme kaygısı olabilir kulüp bazında.%75-80 hoşnut olunmayacak bir anlaşmaya konu olmuş olabilir. 35 çıkış maddesi olan adama neden 37,5 versinler bonus-monus fark etmez aga ve bizim muhabirler gerçi hepsi birşey söylüyor ve fabrinin verdiği rakamlarda alakasız bu haberlerden ötürü baya bi şüpheliyim işin açıkçası.
resmi kap bildirimini beklemek lazım.
Ne alaka yaw FFP maaslara bakmiyor colourdaşhe verilir sonra kodumun ffpsi diye ağlarız
17.5 milyon çıkış maddesi olan adama 30 verildiğine inanıyorsunuz da buna neden inanmıyorsunuz?Birinin yazdığı diğerininkini tutmuyorsa burada taraftarı rahatsız eden şeyleri gizleme kaygısı olabilir kulüp bazında.%75-80 hoşnut olunmayacak bir anlaşmaya konu olmuş olabilir. 35 çıkış maddesi olan adama neden 37,5 versinler bonus-monus fark etmez aga ve bizim muhabirler gerçi hepsi birşey söylüyor ve fabrinin verdiği rakamlarda alakasız bu haberlerden ötürü baya bi şüpheliyim işin açıkçası.
resmi kap bildirimini beklemek lazım.
1+1 off ne olur be
lan adama selam vermek için 5m verilir diyen bir avelin yanında durup beni mi karşına alıyonNe alaka yaw FFP maaslara bakmiyor colourdaş
Ceza olarak yahut anlasmada şu sınırı üzerinde toplam maaş gecemez diye bir clause koyabilirler amaNe alaka yaw FFP maaslara bakmiyor colourdaş
Doğruysa satPisa, Olimpiu Morutan için 5 milyon Euro teklif etti.
Dun o yanginda sen nasil yoktun?Su kiralamayi anlamadim
lan adama selam vermek için 5m verilir diyen bir avelin yanında durup beni mi karşına alıyon
Ceza olarak yahut anlasmada şu sınırı üzerinde toplam maaş gecemez diye bir clause koyabilirler ama
az bence satılmasın o paralara. bu sene yer bulamaz kadroda ama ilerleyen zamanda olabilir. erken satıs yapılması taraftarı değilim. bi yıl gelir bunun kafa da yerine oturur 15-20 e okutursun. maas yükü de yoktur zaten bu adamın. eğer cl inde kalıcı olursak güzel vitrin kendisin içinde.Pisa, Olimpiu Morutan için 5 milyon Euro teklif etti.
Ben morutan ın 15 20 milyon bonservis bedelini bulacağını sanmıyorum...az bence satılmasın o paralara. bu sene yer bulamaz kadroda ama ilerleyen zamanda olabilir. erken satıs yapılması taraftarı değilim. bi yıl gelir bunun kafa da yerine oturur 15-20 e okutursun. maas yükü de yoktur zaten bu adamın. eğer cl inde kalıcı olursak güzel vitrin kendisin içinde.