Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsonun 20+ paraya satıldığı senaryoda yıllık 4m maliyetli Ramos'a olumlu bakarım.Nelson da çok atletik bir stoper değil haliyle pek yaşa bağlı bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum.Ramosun oyun kurma becerisi+abdülkerimle birlikte duran toplarda oluşturacağı tehdit vs de bonusu olur.
Ramos' un başka birçok üstün özelliği var ama oyun kurucu stoper kategorisine girmez...

@Cafer Güney kap gelsinde öyle konus,yazdigi herseybos arkadas.sakatlanir veya 20 maç oynatmazlarrsa görürsün zorunlu maddeyi,onlarda salaktı cunku

baco 2 yıl sözleşme alacak yıllığı 5.5

ayıp artık yav ağır söverim şu şekilde gelirse. Bizim taraftarın kafa malum partiye benziyor
İTİBARDAN TASARRUF OLMAZ.
Bizimkilerde Aslan besliyorsan doyuracaksın falan diye palavra sıkıyodu İcardiye 10 Milyonu gömünce.
futboldaki parayi sorgularsan kendini bakirköyde bulursun, haketmedikleri paralar malesef bu sektörde cok vahim yerlerde, ve bu git gide artacak. ramosa gelinde yillik illaki 5-6m ister ve bunun bi bölümünü sponsorlar karsilar.

futboldaki parayi sorgularsan kendini bakirköyde bulursun, haketmedikleri paralar malesef bu sektörde cok vahim yerlerde, ve bu git gide artacak. ramosa gelinde yillik illaki 5-6m ister ve bunun bi bölümünü sponsorlar karsilar.
eder etmez ayrı bişey
vermemizi gerektiren bir durum ve mali tablo yok.

caicedo 130 milyon € etmiş diye bir orta sahaya borçla harçla 40 milyon € verelim o zaman

eleştirdiğimiz kereme yıllık 20milyon tl verip 500 tane topçuya sponsorla 5-10 milyon vermek mi normal olan.
her şey dozajında güzel - boku çıktı bu işin.

Bülent Timurlenk:

"Sergio Ramos, dünya futbol tarihinin en iyi stoperlerinden biri. İdman delisi bir adam. 'Bu yaşında Galatasaray'a gelse katkı vermez' denemez, diyemem.''
bi zahmet versin zaten.

ben vermeme ihtimalini söylemiyorum bile - süper katkı verse bile 5.5'a giydiriyorum ben bide oynamayacaksa içinden geçerim emeği olan herkesin.

@Cafer Güney kap gelsinde öyle konus,yazdigi herseybos arkadas.sakatlanir veya 20 maç oynatmazlarrsa görürsün zorunlu maddeyi,onlarda salaktı cunku
gidip çince rastgele harflere bassam senin yazdıkların kadar saçma olmaz muhtemelen

hadi hayal dünyada sağ kanat zaniolo forvet arkası furkan koçak falan takıl

eder etmez ayrı bişey

caicedo 130 milyon € etmiş diye bir orta sahaya borçla harçla 40 milyon € verelim o zaman

eleştirdiğimiz kereme yıllık 20milyon tl verip 500 tane topçuya sponsorla 5-10 milyon vermek mi normal olan.
Cebimizden cikacak olan para max 3.5-4 arasi (coktur azdir orasi ayri bir tartisma) gerisi sponsorlara ait.

eder etmez ayrı bişey

o yola dogru gidiliyor zaten, piyasa türkiyekinde cok paralar harcamasina etkili olacak. seneye belki bi topcuya 20m bonservis öderiz. ha zaniolo gibi olursa karda firsatada cevirebiliriz mali acidan.

baco 2 yıl sözleşme alacak yıllığı 5.5

ayıp artık yav ağır söverim şu şekilde gelirse. Bizim taraftarın kafa malum partiye benziyor
İTİBARDAN TASARRUF OLMAZ.

Bizimkilerde Aslan besliyorsan doyuracaksın falan diye palavra sıkıyodu İcardiye 10 Milyonu gömünce.

Rdas ne alaka yaw. Konuyu nerelere getirdin ilginc gercekten.

eder etmez ayrı bişey

Nelson satılıyor renkdaş bariz görünüyor.

Rdas ne alaka yaw. Konuyu nerelere getirdin ilginc gercekten.
yav topçu maliyetine eleştirmek yasak gibi , eleştirince aslan besliyorsan ne yediğine bakmayacaksın diyorlar.
Bende diyorum ki yemeden önce yiyeceğimiz şeyi popomuza bi götürelim yedikten sonra çıkarabilirmiyiz çıkaramazmıyız bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt