- 18 Mayıs 2011
- 22.960
- 12.516
- 1.998
Hoca Muş lu mu?Yusuf Trabzon’lu inattır. Hoca ile bir konuda anlaşamamıştır, kafasına yatmamıştır, sonrası durum buraya kadar gelmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca Muş lu mu?Yusuf Trabzon’lu inattır. Hoca ile bir konuda anlaşamamıştır, kafasına yatmamıştır, sonrası durum buraya kadar gelmiştir.
Bana yazdın sandım. Sonuna kadar okudum iyi kiSen milliyetci degil, yetersizliklerini vatan, millet gibi kavramlarin arkasina saklamak isteyen bir et beyinlisin Tolunay.
Emin Bayram olmaz mi ONURUMEvet Nelsson satılıp Ramos alınırsa arkasına mutlaka bir potansiyel Nelsson alınmalı.
Adam ben sakatım diyorsa, hocanın istediğini yapmıyorsa, antremanlarda kendini göstermiyorsa, hoca muşlu olsa ne yazar.Hoca Muş lu mu?
19 yaşında çocuk daha, onun inadını ne yaparlar biliyor musun?Yusuf Trabzon’lu inattır. Hoca ile bir konuda anlaşamamıştır, kafasına yatmamıştır, sonrası durum buraya kadar gelmiştir.
Ramosa da gereksiz dersek Allah çarpar. Ramos bu ya 1 sene oynaması bile Galatasaraya o kadar pr kazandırır ki. Herşey para değil. Ki ramos oynar.Takimda yeterince tecrübeli oyuncu var yeterince veteranda var. Ramos falan gereksiz. Bu maliyetlerle 2 sene sonra yine Burak Elmaslar, Hamamcıoğulları talip olur başkanlığa koca yaz yeni Cicaldaular kovalarız.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Kelebek gibi ucup ari gibi sokmus MURADIMBu ne yaw![]()
Diger 10 kişi izlerken tek basina oynamış gibi gorunuyor.Kelebek gibi ucup ari gibi sokmus MURADIM
Keşke kral dövseydi SmithiBoyle bir durum olsaydı bizim adımıza dayak yerdi herhalde Kerem. Smith'in yaptığı bence nba tarihinin en büyük hatalarından birisiydi.
Torreira yi özetler gibi konusmussun dostumDiger 10 kişi izlerken tek basina oynamış gibi gorunuyor.
Olur dersen olur KemalimEmin Bayram olmaz mi ONURUM