Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos transferi içime sinmiyor çok beğendiğim bir adam olsa bile. Bjk nın Pepe transferi olacakmış gibi bir his var içimde.
Pepe baya verimliydi iyi de oyunu yüzünden gitmedi maaş yüzünden gitti. Bjk göndermedi Pepe kendi maaşını alamadığından gitmek istedi dağılma sürecindeydiler o sıra zaten.

Eğer yeni ekleme yapabiliyorsak play off için ramos baba bir zahmet CL ye kalmamızı beklemek yerine imza atıp hemen maçlarda oynayıp garantilesin bize grupları :)

yalnız burak elmas başkan olarak devam etseydi iyi şamar oğlanına dönerdik. bu yüzden genel kurul üyelerini saygıyla selamlıyorum bir kez daha.

burak elmas başkan olarak devam etseydi galatasaray adasını ali koç'a 1 milyon dolara satardı.
Galatasaray adasiyla ilgili beni halen rahatsiz eden bir durum var böyle bir yer neden sadece üyelere hizmet eder.

Pepe baya verimliydi iyi de oyunu yüzünden gitmedi maaş yüzünden gitti. Bjk gönderme Pepe kendi maaşını alamadığından gitmek istedi dağılma sürecindeydiler o sıra zaten.
Tam hatırlamıyorum ama şampiyon olamamışlardı sanırım. Cl de tur atlamışlar. Şimdi paylaşıldı.

Ben o transferlerden sonra battılar diye hatırlıyorum. Yüksek maaşlı oyuncular gelip başarı gelmeyince patladılar sanki...
indirgemeci bakıyorsun

gelir gider ben bilmiyorum elimde tablo yok tablo olsa yorumlıcak bilgi yok. ama basit bakışla ortada alınan riskler de var. bana farkmaz batsa da kalksa da gs

ramos-park.webp

Gidişat böyle gözüküyor tüm takımları yazdım fener 4-3-3 oynayacak ama kıyaslama açısından 4-2-3-1 yazdım. 8 numara çok iyi birini alırsak açık ara üstünlüğü kuruyoruz. Koyu yazdıklarımda net üstünlüğümüz var.

Muslera
Boey
- S.Ramos - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Transfer
Tete - Zaha - Kerem
Icardi

Mert
Rosier - Necip - Colley - Masuaku
Amir - Gedson
Pepe - Chamberlain - Cenk
Aboubakar

Transfer
Mert - Becao - Dijiku - Ferdi
Fred - Krunic
Cengiz - Szymanski - Tadic
Dzeko

taş gibi top oynuyordu yaw.
fizik olarak ramos tokatlar bu arada. o adam bu etkiyi yarattıysa bunu düşünemiyorum.
Gelirse taş gibi de oynarsa sıkıntı yok. Dediğim gibi şüphelerim yol değil. Ama düşününce cicu ya 6 milyon verip birşey alamamaktansa buna 4 5 verip tecrübesini satın almak daha akıl karı...

Tam hatırlamıyorum ama şampiyon olamamışlardı sanırım. Cl de tur atlamışlar. Şimdi paylaşıldı.
O sene baya şansizlardi ya şampiyon olamamaları mucizeydi. :) İlk olarak biz tudoru beklenmeyen şekilde erken gönderip fatih hocayı getirdik. Şenol fener kompleksi yüzünden kupa maçı muhabbetinde takımın bütün atmosferini bozdu. Ona rağmen bizim stadda ki şampiyonluk maçını alsalar yine şampiyon oluyorlardı . Negredo ve Babel ,Talisca kötü günundeydi. Biz golü erken atıp kopardik maçı

Şu çok övündükleri no mağlup çıktıkları grup zamanıydı işte pepe oynuyordu defansta o sıra seneyi tamamladı sonraki sene başında dağıldılar o sırada mı gitti gruptan çıktıktan sonra mı onu hatırlamıyorum.

Ramos gibi bir oyuncu bile son senesinde oynamamış olsa bir soru işareti olurdu ama geçen sene PSG gibi bir takımda zorlu Fransa Ligi ve Avrupa maçlarında 3698 dakika almış olması tüm soru işaretlerini ortadan kaldırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt