Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.215
- 742
- 658
benficada alıyor freeyken yaşlı oyuncu. di maria aldılar oynuyor gayet. ramos da iş yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pepe baya verimliydi iyi de oyunu yüzünden gitmedi maaş yüzünden gitti. Bjk göndermedi Pepe kendi maaşını alamadığından gitmek istedi dağılma sürecindeydiler o sıra zaten.Ramos transferi içime sinmiyor çok beğendiğim bir adam olsa bile. Bjk nın Pepe transferi olacakmış gibi bir his var içimde.
@Melih Sönmez nöbetteki hamlelere ne diyorsun
taş gibi top oynuyordu yaw.Ramos transferi içime sinmiyor çok beğendiğim bir adam olsa bile. Bjk nın Pepe transferi olacakmış gibi bir his var içimde.
Galatasaray adasiyla ilgili beni halen rahatsiz eden bir durum var böyle bir yer neden sadece üyelere hizmet eder.yalnız burak elmas başkan olarak devam etseydi iyi şamar oğlanına dönerdik. bu yüzden genel kurul üyelerini saygıyla selamlıyorum bir kez daha.
burak elmas başkan olarak devam etseydi galatasaray adasını ali koç'a 1 milyon dolara satardı.
Tam hatırlamıyorum ama şampiyon olamamışlardı sanırım. Cl de tur atlamışlar. Şimdi paylaşıldı.Pepe baya verimliydi iyi de oyunu yüzünden gitmedi maaş yüzünden gitti. Bjk gönderme Pepe kendi maaşını alamadığından gitmek istedi dağılma sürecindeydiler o sıra zaten.
Pepe hala oynuyor 41 yaşındataş gibi top oynuyordu yaw.
fizik olarak ramos tokatlar bu arada. o adam bu etkiyi yarattıysa bunu düşünemiyorum.
hosgeldin h.cund@Melih Sönmez nöbetteki hamlelere ne diyorsun
indirgemeci bakıyorsunBen o transferlerden sonra battılar diye hatırlıyorum. Yüksek maaşlı oyuncular gelip başarı gelmeyince patladılar sanki...
butun hayatini stoper olarak gecirmis adami 6 mi oynatican 37 yasindan sonra ?Bizim ligde Ramos 6, Torrera 8 oynayacak. Fıstık gibi de olacak. Bu post burada kalsın...
zaniolo giderken gık çıkarmadın susOrta saha > sergio ramos
Aloooooooooooooo
Gelirse taş gibi de oynarsa sıkıntı yok. Dediğim gibi şüphelerim yol değil. Ama düşününce cicu ya 6 milyon verip birşey alamamaktansa buna 4 5 verip tecrübesini satın almak daha akıl karı...taş gibi top oynuyordu yaw.
fizik olarak ramos tokatlar bu arada. o adam bu etkiyi yarattıysa bunu düşünemiyorum.
O sene baya şansizlardi ya şampiyon olamamaları mucizeydi.Tam hatırlamıyorum ama şampiyon olamamışlardı sanırım. Cl de tur atlamışlar. Şimdi paylaşıldı.
Şu çok övündükleri no mağlup çıktıkları grup zamanıydı işte pepe oynuyordu defansta o sıra seneyi tamamladı sonraki sene başında dağıldılar o sırada mı gitti gruptan çıktıktan sonra mı onu hatırlamıyorum.Tam hatırlamıyorum ama şampiyon olamamışlardı sanırım. Cl de tur atlamışlar. Şimdi paylaşıldı.