Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Chelsea' nin parasi bitmiyor, yanlislikla benim hesaba 1 milyon euro gonderseler kimse arayip sormaz bile.

fenerden az harcamışlardır 50 tane herif sattılar 250-300 mülyon giriş oldu.
harcadıkları da o ciwarda

İyice kronik oldu. Bundan sonra kariyeri yokuş aşağı devam eder. Seneye Arabistan filan yapma olasılığı epey var.

aynı oranda satıolar sırf havertzle mounttan 150 mülyon aldılar
Yok yav sattiklari para bu kadar yok ki;

bu yaz harcadiklari para: 323 milyon euro ve bunda daha Olise ve Romeo eklenmedi, onlari da ekleyince 423 milyon euro ediyor.

Satislardan aldiklari para: 255 milyon euro

gectigimiz sezon:

611 milyon euro harcamislar

satislardan gelen para: 70 milyon euro

ciddi olarak eksideler.

Acıklı muzikli Zaniolo editlerini izleyip izleyip aglayasayim geliyor iyice duygusal top yapti bu futbolcular bizi yemin ediyorum

1692110099610.webp

Yok yav sattiklari para bu kadar yok ki;

bu yaz harcadiklari para: 323 milyon euro ve bunda daha Olise ve Romeo eklenmedi, onlari da ekleyince 423 milyon euro ediyor.

Satislardan aldiklari para: 255 milyon euro

gectigimiz sezon:

611 milyon euro harcamislar

satislardan gelen para: 70 milyon euro

ciddi olarak eksideler.

ramosun istedigi maas cok yuksek diyordumda fenerin frede senelik 5 milyona yakın cengiz gibi vasata 3 kusur verdigini düşününce ramosun istedigi rakamlar normal

Güncel maas durumu 44 milyon euro simdilik

-Zaniolo 2.750
-Midstjo 975 bin
-Yusuf 750 bin
-Luyindama 1 milyon
-Morutan 630 bin
-Alpaslan ve ogulcan toplam 370 bin
-Yunus Akgün 500 bin

Ayrilacak oyuncularin maaslari düsünce 37 milyon euro oluyor

Olasi transferler ile bu rakamin tekrar 44-45 seviyelerinde olacagini düsünüyorum

Yanlis hatirlamiyorsam burak elmas dönemi 35,gecen sezon ise 36-37 milyon euroydu

Yani sampiyonlar ligine adim attigimiz an finansal bir sikinti cekmeyiz hatta kar aciklariz dönem sonunda

Ama avrupa’nin olmadigi bir senaryo da maas bütcesi kesinlikle 35 bandinda olmali

Madridle Chelseayi bizimle kiyasla önce

Butceleri ne kadar, bulunduklari lig hangi lig

Onlar icin hiç birsey bizim için çok fazla

Reklam sahada yaparsin transferle değil. Illa reklam transfer diyorsan zaha ornegi var.

Kendi verdiğin örnekle aslında beni desteklemişsin hocam, Zaha’nın transferinde bize 36 yaşında transfer olan Drogba’nın etkisini düşündüğümüzde reklamın transfere etkisi sadece sahada olmuyor.

Öte yandan tabii ki uçuk rakamlar konuşulduğunda kimse bu transferi desteklemez , Nelsson’la devam edilsin tandem bozulmasın bu saatten sonra derim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt