Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzücü bir durum gercekten

Hic yakismadi

Gecen sezon ki takima zaha angelino ve bir orta saha eklenecekti ve hic bir eksigimiz kalmayacakti

En önemli oyuncularimizdan birini kaybettik

Degerini er ya da gec anlayacaksiniz rashica’nin

Kevin De Bruyne var al 6 ay kiralık al 4 ay'ı sakat 2 ay antrenman yaptırır yollarız en azından Florya yıldız görmüş olur.

Yıldız manyaklığıyla ayaklar yerden kesildi.Ziyech gelsinmiş lan adam deli dana gibi koştu gol attı asist yaptı kart görmedi yedek bekledi küsmedi.Takıma girdi boey coştu puanlar gelmeye başladı.Yazık yazık alacağımız orta sahaya da ziyechşnşze de yıldız isim hastalığınıza da .Bejeke denen çöpçü takım kadar akıllı yönetilmiyoruz.Al ordan bş yıldız daha 3 aya hazır olacaklarından hazır adamıda kaptır.Tabi ölene kadar bekler bizi Florya’nın suyu sonuçta

Ziyech vs rashica . Rashica takım oyununa katkısı çok üst seviyede olduğu için Zaniolo konusunda bile hem foruma hem hocaya ikilem yaşatan birisi . Ziyech ise kanattan oyun kuran kanat oyuncusu bu tarz birisine de ihtiyacımız var yaş olarak rashica daha genç . Detaylı bir değerlendirme yapacağım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rashica alınmıyorsa elbette o bölgeye isim olarak daha iyi biri gelecektir
Rashica transferinde amacımız zaten tanıdığımız bildiğimiz gördüğümüz adam gelsin, kadroyu koruyalım mantığı değil miydi
Hoca çıkıp her yerde raşiti istiyoruz demedi mi , dedi..

Zaniolo'dan sonraki eleştirilerin birine bile katılmadım hatta herkesi engellemeye çalıştım ancak Raşiti de almaz üstelik beş parasız dediğimiz adamlara kaptırırsak hiç iyi olmaz ben söyleyeyim

Rashica ,Aboubakar ,Gedson iyi çıkarsa Chamberlain sen o kadar para harcadın neredeyse eşit ilerisi valla fark yaratan tek Toreira zaha başka bir şey yok boş boş işler daha ziyech peşindeyiz. Allah akıl fikir versin

ziyech denen adam 2 kere sağlık kontrolünden geçemedi erden timur saçmaladın iyice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt