Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon Icardiyle birlikte Rashica kadroya girene kadar takım top oynamıyordu. Çok ağlayacaz arkasından çok. Önce Gedson şimdi bu, en kilit adamları kaptırıyorsunuz bir de yazıklar olsun size. İkisi şimdi bizde olsa transferi kapatmıştık!

puahah yav zaten baştan beri plan rashica degildi geriye yardım icin torreiranın yanına dinamik adam almaktı böylece rashicanın savunma gücünü ordan alacaktık sag tarafta ofans olacaktı. bu plan zaniolo ile planlandı haliyle o gitti tete alındı. tete bizim oyun stiline zaniolodanda daha uygun
Hocanın istiyoruz demesi neden peki hocam? Yedik çalımı işte kandirmayalim kendimizi.

Bu kadar egolu adamları toplarsan başarısızlık kaçınılmazdır.Ziyech asgari ücrete oynamayacak bizde.En az 5-6 alır oda.Kar yapabilecekken ne gerek var 1 sezonda bu kadar maliyetli transfere.

ben rashica'nın bize asıl katkısının savunma yardımından ziyade yunus ve kerem'le ortaya doğru sıkışan oyunu genişletebilmesi olduğunu düşünüyorum.

bu sıkıntıyı zaha/kerem ve tete ile yaşar mıyız bilmiyorum ama yaşanma ihtimaline karşı bir sigorta olabilirdi.

Adamlar 4 taksitle de ödüyor yılda 1.25 m euro bugün Sparta Prag Copenhag elerse 1.1 m euro geliyordu.

Pogba bize gelmeye sicak baksa, bizimkiler bu gidisle Star sevdasindan adam saglik kontrolünü gecmezse bile acaba alalim mi kafasini yasiyor gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt