- 3 Temmuz 2012
- 139.864
- 88.152
- 5.338
adamı almadık beklettik nasıl calım oluyor istese alırdı yönetim. hoca kimi söylesen istiyorum diyorHocanın istiyoruz demesi neden peki hocam? Yedik çalımı işte kandirmayalim kendimizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamı almadık beklettik nasıl calım oluyor istese alırdı yönetim. hoca kimi söylesen istiyorum diyorHocanın istiyoruz demesi neden peki hocam? Yedik çalımı işte kandirmayalim kendimizi.
Evet kerem,zaha barış, tete olarak düşünülüyor kanat rotasyonu bu durumda. 8 ve 10 alınması kesinlikle şart. Yoksa bütün planlama boşa gider, başından beri böyleydi zatenBence yönetim kanat yerine 2 tane orta saha alacak.
Büyük ihtimal kanat rotasyonu kerem-zaha-halil-tete-barış Alper şeklinde olacak.
Erden bey yıldız peşinde hayaĺlere düşmüşErden balon olup olmadığını kanıtlamak zorunda
Simdi ne oldu bu twite?erden timur sizi yine mutlu edecek, hiç üzülmeyin
Hoca herkesi isteyebilir ama teteden sonra çok söylemedi rashicayiHocanın istediğimiz demesi neden peki hocam? Yedik çalımı işte kandırmayalim.
Hocanın istediği her adam alınmışken üstüne oyununa uymuyor diye zaniolo gibi herifi bile göndermişken 1 adam yüzünden erden başkana sallamam yavDaha öncede dedim hocanın istediği adamı almazlarsa yangına başlarım diye![]()
Başarısızlık her şekilde okan hocaya yazar. Ki zanide gitti oraya kimin geleceği belirsiz rakamsal olarak eksikliğimizden 1 kişi gelecek illaki iyi bir 10 numara falan gelecektir. Erden başkana güveniyorum.Adres ver olaylarina girmek istemiyom dayi .Ama karsilassak karsimda diz cokecegine eminim bu yuzden bos yapma .kes lan yeter provakatör herif
senin ismini esenyurtda pembe semihe çıkartırım!
Adam dediklerini uyguluyo demek mi suçbence şimdi yapma bunu serg
Aynen öyle, takımda çizgiye inen oyunu genişleten tek kanat oyuncusu. Diğerleri hep içe katediyor iyice oyun sıkışıyor.ben rashica'nın bize asıl katkısının savunma yardımından ziyade yunus ve kerem'le ortaya doğru sıkışan oyunu genişletebilmesi olduğunu düşünüyorum.
bu sıkıntıyı zaha/kerem ve tete ile yaşar mıyız bilmiyorum ama yaşanma ihtimaline karşı bir sigorta olabilirdi.
kimsede yoktu zanioloyu oynatıp iyi bi 8 alacaktık planda öyle ilerliyor suan sadece tete ile degistikAdam daha transferin basinda dedi raşikadan daha iyisine bakıyoruz diye. Adamın kafasında raşika falan yoktu inanmak istemediniz.