Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra adam akıllı yıldız sevdasından sıyrılmış mantıklı hamleler gelmezse bu sezonun sonu 09-10 gençler.Bu senaryoyu gördüm ben daha önce.1 ayımız daha var bekleyip görmek lazım

Takım oyuncusu alın artık, ortasahamız yok Ramos’la uğraşıyoruz. Bütün iyi giden işleri elimize yüzümüze bulaştırdık.

Daha öncede dedim hocanın istediği adamı almazlarsa yangına başlarım diye :asd:
Hocanın istediği her adam alınmışken üstüne oyununa uymuyor diye zaniolo gibi herifi bile göndermişken 1 adam yüzünden erden başkana sallamam yav :asd: Başarısızlık her şekilde okan hocaya yazar. Ki zanide gitti oraya kimin geleceği belirsiz rakamsal olarak eksikliğimizden 1 kişi gelecek illaki iyi bir 10 numara falan gelecektir. Erden başkana güveniyorum.

Zaha, Kerem, Icardi, Tete, bir de ustune Felix falan istiyorsunuz agalar kim defans yapacak>?

Kim rakibe basacak, top kapacak, yerden kayip topu celip kontraya cikartcak? Boyle takim kurgusu mu olur herseyi Torreira mi yapacakmis tek basina? Torreira tek basina hepsini yapiyorsa senelik 5 milyon euro maas istese yerindedir. Sadece goze hos, ismi sexy oyuncularla kupa ve basari kazanilmiyor.

PSG denedi bunu CL'de hic birsey yapamadi. Fransa ligini de bosver zaten orada her sene sampiyon belli.

ben rashica'nın bize asıl katkısının savunma yardımından ziyade yunus ve kerem'le ortaya doğru sıkışan oyunu genişletebilmesi olduğunu düşünüyorum.

bu sıkıntıyı zaha/kerem ve tete ile yaşar mıyız bilmiyorum ama yaşanma ihtimaline karşı bir sigorta olabilirdi.
Aynen öyle, takımda çizgiye inen oyunu genişleten tek kanat oyuncusu. Diğerleri hep içe katediyor iyice oyun sıkışıyor.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamların taktiği 4-4-2 olacak Cenk-Aboubakar arkalarına Ziyech ya da Pepe almayıp niye Rashica aldıklarının cevabı da budur. Orta sahalarında 3 futbolcu asker ve mücadeleci çok koşacaklar diğerleri de işi bitirecek.

Rashica - Amir - Gedson - Rebic
Aboubakar - Cenk​

Morutani satamiyorsak ve ilerde kadroda dusunuyirsak kalsin o vakit hem sagi hem mertensi yedekler

Abv sizin yaoacaginiz transfere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt