- 20 Eylül 2009
- 19.044
- 17.595
- 2.773
Ben satmadım Unsalim baştan sevmedimBizi kendinizle karıştırmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben satmadım Unsalim baştan sevmedimBizi kendinizle karıştırmayın
Adamlar takımın otelinde agirlanip yedirilmis icirilmis adana deplasmaninda, neyine itiraz etsin parazitler. Böyle durumda kim itiraz ederBu ultrAslan Dursun Özbek denen Allahın cezasını neden daha istifaya davet etmedi? Var ya taraftarlar dahil tüm kulüp dağılmış durumda. Bu işin içinden zor çıkacağız gibi görünüyor. Birlik kalmamış artık.
Ultraslan önce kendini feshetsin.Bu ultrAslan Dursun Özbek denen Allahın cezasını neden daha istifaya davet etmedi? Var ya taraftarlar dahil tüm kulüp dağılmış durumda. Bu işin içinden zor çıkacağız gibi görünüyor. Birlik kalmamış artık.
jelert temmuz'da geldi hala hazır değil rdaş o konu farklı bir mevzu rabiot'un bireysel çalışması bizim idmanlardan daha sağlamdır muhtemelenAbi Rabiot gelsin de adam kaç aydır idman yapmıyor. Kasım a kadar hazır olmasını mı bekleyeceğiz 10m maaş verip.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
50 milyon euro
Adayı komple Veronique anamıza verelim en azından Dursun ve ekibi gidip 24. şampiyonluk kutlamalarına devam edemezler.
Böylelikle win-win olur Ada'ya yapılacak 130 m TL masraftandan kurtuluruz.
Yok artik. Karisi i ne karisitiriyon? Ayip.Ekli dosyayı görüntüle 259467
Karısı Bülent Ersoy’a benzemesi şaşırtmadı