- 5 Eylül 2014
- 84.659
- 70.510
- 4.513
İyi değilim hayat kötü ben bitiğimBen satmadım Unsalim baştan sevmedimnasılsın hayat nasıl gidiyor, transfer konuşamıyoruz dertleselim
Sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi değilim hayat kötü ben bitiğimBen satmadım Unsalim baştan sevmedimnasılsın hayat nasıl gidiyor, transfer konuşamıyoruz dertleselim
Çünkü taraftar hissediyor biliyor, kötü yönetiliyoruz. Taaa hazırlık maçlarından itibaren bu takımda birseyler var dedik. İkinci lig takımlarından fark yedik. Hazırlık maçı hoca biseyler deniyordu dedik ama hiç alakası olmadığını super kupa finalinde gördük takım cidden buymuş. Hoca ders alır bu maçta o kadar değil dedik young boys maçlarında hâlâ inadına devam ediyor. Ligde 3 de 3 yapmamız yanıltmasın seni 3 maçta da iyi oynamadık Türkiye ligi çok kötü bir ligÜstad çok fazla negatiflik var hocaya da topculara da sirayet ediyor bu negatiflik
Fb mesela 10 senedir samp olamiyor 15 senedir cl’ye gidemiyor 2 hafta önce cl’den elendi ligde puan kayıpları var ama bizim negatifligin %1’i bile yok heriflerde
Bence bizim taraftar şımarık zengin cocugu gibi dolasiyor
Ağustos’ta takım satmak ne abi dün maçta yenilmemizi isteyenler bile vardi sırf haklı çıktım diyebilmek icin
Biz de biliyoruz takim kötü gidiyor ama yıkıcı eleştiriler ocak gibi yapılır bu aylarda yapıcı eleştiriler yapılmalı
Kısacası bence negatif elestiriler takıma da sirayet ettigi icin sampiyon olma olasılıgımız yok
1 ay olmayacak o zaman. İyi en azından şüphelenildiği gibi kopma falan olmamış.Icardi: 2. Derece adale kanama ve kısmi yırtık
Jelert kopenak ta da son dönemler satılacak diye mi performans mı bilmem gözden düşmüştü yedeğe çekilmişti. Ama yine de bu adamın bu kadar tutuk olması teknik ekibe yazar diye düşünüyorum. Sonuçta adamın geldiği takım bireysel becerilerden epey uzak sistem takımı idi. Linnes te de bu durumu yaşadık. Profil olarak çok takımımıza uymuyor adam çünkü bizde kimin ne yaptığı belli değil. İyi ayakların tutuk olduğu zaman sonuç ortada. Kaldı ki Doue nin alternatifi bu adam olabilir mi? İkisi bambaşka profiller. Bu da teknik ekibin ne yapmak ne oynatmak isteğine gereken kafanın yorulmadığını gösterir. He yönetim dediyse jelert i aldık Okan hoca istemediyse o başka.jelert temmuz'da geldi hala hazır değil rdaş o konu farklı bir mevzu rabiot'un bireysel çalışması bizim idmanlardan daha sağlamdır muhtemelen
o kadar değil yahu. bizim derdimiz adamla. Eşine sallamak yakışmazEkli dosyayı görüntüle 259467
Karısı Bülent Ersoy’a benzemesi şaşırtmadı
Avrupa'ya kadro bildirme 3 ünde mi 4 ünde mi bitiyor
Fb maçında yok diyebiliriz o zaman. Hiç hoş olmadı açıkçası.Grade 2 kas yırtığında kasın önemli bir kısmında yırtık mevcutken, tamamında kopma mevcut değildir. Bu tip bir yırtığın iyileşme süresi yırtığın büyüklüğüne bağlı olarak 4-6 hafta arasında sürer.
Bende öyle biliyorum da bu İbrahim Hatip 4 u felan dedi tarihide yanlış biliyor muhtemelen.
fb maçında yedek kulübesinde olur tahminimceFb maçında yok diyebiliriz o zaman. Hiç hoş olmadı açıkçası.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki bu yüzden Gs > fb ama bu yönetim Galatasaray büyüklüğünün farkında değiller. Galatasaray şampiyon olunca bunu aylarca kutlamaz. Ayrıca Erden Timur un yenmiş olması bu negatif ortamın temel sebebi. Güven ortamı bir günde yerle bir oldu Erden Timur un gidişiyle. Ek olarak bu yönetimin şunu aldık bunu aldık deyip getirememesi de olayların bu noktalara gelmesinin sebeplerinden biri. Galatasaray böyle ucuz hesapları olan insanlar tarafından yönetilmemelidir.bu arada fb de cl'den elendi ve bence onlar da bir kamyon para harcayıp, yine bizim gibi geçen seneden DAHA GERİYE gittiler. b.k gibi oynuyorlar, onların da rezalet bir başkanı var ve ayrıca 10 senedir tek bir şampiyonlukları yok ama onlardaki ortam pozitif.
bizde ise negatif.
işte bu yüzden gs>fb zaten. bu yüzden genel anlamda onlardan başarılıyız. onlar 6 yıl boyunca yaşatmadığı rezalet kalmayan başarısızlık abidesi başkanına "gitme sana muhtacım" der, senelerini çöpe atmaya devam eder, biz ise 2 sene üst üste şampiyonluğa rağmen "durmasın!" deriz.
o yüzden fb'deki polyanna ortamını örnek vermeyelim pls.
bu yönetim ACİLEN gitmeli. hoca da kendisine çeki düzen vermeli. aynı kafada devam edecekse hoca da gitmeli.
bu şekilde en fazla bir sezonu kaybederiz ama gelecekteki 5 yılın 3'ünde yine biz şampiyon oluruz.