Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Jakobs kadroda yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray dışında bı sorun yok, ama hayatımı ciddi yönde etkiliyor. Karadelik gibi. Kredi borclarimin bitmesine 4 ay kaldı, 5 sene sonra BBginden çıkmayı basariyorumİyi değilim hayat kötü ben bitiğim
Sen
Abi iyileşmezse iğne falan gelmesin lütfen. Geçen sene gibi bir hikaye istemeyiz.fb maçında yedek kulübesinde olur tahminimce
Bu yönetimden Torreira, Mertens, Nelsson, Boey tarzı sıkıntısız adam transfer etmelerini beklemek hayal olur zaten.Ya alkolik transfer ederler ya sakat transfer ederler ya özel hayatı sıkıntılı adam transfer ederler
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fb maçında bakın Bats hiç sevinmiyor golde. Bence bir noktaya getirmekten ötesi lig bitmeden bitmişti o transfer. Bu yönetimde o vizyon var mıErden Timur gitmeden Batshuayi transferini bir noktaya getirmeseymiş herhalde forvetsiz 1 ay oynarmışız bu işi yönetim beceremezdi.
Jakobs kadroda yok
Bu herif tam bir alemci.rakı sofrasından kalkamamış
Bu ultrAslan Dursun Özbek denen Allahın cezasını neden daha istifaya davet etmedi? Var ya taraftarlar dahil tüm kulüp dağılmış durumda. Bu işin içinden zor çıkacağız gibi görünüyor. Birlik kalmamış artık.
Birde bu şekil bir yöneticilik var
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Onların orta saha bizi sallar donunda. Bizden daha iyiler, Anadolu takımlarını 2 takımda yener ama derbilerde o ortasaha kurgusuyla içimizden geçerler. Avrupa'da da daha ileri giderler Veli. Her ne kadar FB looser olsa da bizden ondeler an itibariyle.bu arada fb de cl'den elendi ve bence onlar da bir kamyon para harcayıp, yine bizim gibi geçen seneden DAHA GERİYE gittiler. b.k gibi oynuyorlar, onların da rezalet bir başkanı var ve ayrıca 10 senedir tek bir şampiyonlukları yok ama onlardaki ortam pozitif.
bizde ise negatif.
işte bu yüzden gs>fb zaten. bu yüzden genel anlamda onlardan başarılıyız. onlar 6 yıl boyunca yaşatmadığı rezalet kalmayan başarısızlık abidesi başkanına "gitme sana muhtacım" der, senelerini çöpe atmaya devam eder, biz ise 2 sene üst üste şampiyonluğa rağmen "durmasın!" deriz.
o yüzden fb'deki polyanna ortamını örnek vermeyelim pls.
bu yönetim ACİLEN gitmeli. hoca da kendisine çeki düzen vermeli. aynı kafada devam edecekse hoca da gitmeli.
bu şekilde en fazla bir sezonu kaybederiz ama gelecekteki 5 yılın 3'ünde yine biz şampiyon oluruz.
Kohnpasifize edilmiş fatih demireli'siz
bu arada fb de cl'den elendi ve bence onlar da bir kamyon para harcayıp, yine bizim gibi geçen seneden DAHA GERİYE gittiler. b.k gibi oynuyorlar, onların da rezalet bir başkanı var ve ayrıca 10 senedir tek bir şampiyonlukları yok ama onlardaki ortam pozitif.
bizde ise negatif.
işte bu yüzden gs>fb zaten. bu yüzden genel anlamda onlardan başarılıyız. onlar 6 yıl boyunca yaşatmadığı rezalet kalmayan başarısızlık abidesi başkanına "gitme sana muhtacım" der, senelerini çöpe atmaya devam eder, biz ise 2 sene üst üste şampiyonluğa rağmen "durmasın!" deriz.
o yüzden fb'deki polyanna ortamını örnek vermeyelim pls.
bu yönetim ACİLEN gitmeli. hoca da kendisine çeki düzen vermeli. aynı kafada devam edecekse hoca da gitmeli.
bu şekilde en fazla bir sezonu kaybederiz ama gelecekteki 5 yılın 3'ünde yine biz şampiyon oluruz.
ben bizden gerideler demedim ki? yanlış anlamışsın.Onların orta saha bizi sallar donunda. Bizden daha iyiler, Anadolu takımlarını 2 takımda yener ama derbilerde o ortasaha kurgusuyla içimizden geçerler. Avrupa'da da daha ileri giderler Veli. Her ne kadar FB looser olsa da bizden ondeler an itibariyle.
kafa dengi adamdır. muhabbeti sohbeti iyidir.Bu herif tam bir alemci.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi