Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tane transfer yaptık, bats dışında diğer ikisinin bu sistemde katkı verecegine inanmıyorum, Okan sadece 30 milyonluk zarar ettirmedi, 30 da sara ve jelertten ettirdi

bir tanede yedek yerli forvet lazım aslında ama piyasada öyle bi isim yok

İyi değilim hayat kötü ben bitiğim
Sen
Galatasaray dışında bı sorun yok, ama hayatımı ciddi yönde etkiliyor. Karadelik gibi. Kredi borclarimin bitmesine 4 ay kaldı, 5 sene sonra BBginden çıkmayı basariyorum😄 Ne borç ödedim be..

Ya alkolik transfer ederler ya sakat transfer ederler ya özel hayatı sıkıntılı adam transfer ederler

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yönetimden Torreira, Mertens, Nelsson, Boey tarzı sıkıntısız adam transfer etmelerini beklemek hayal olur zaten.

Birini getirdiyse bunlar, illa ki bir arızası vardır.

Erden Timur gitmeden Batshuayi transferini bir noktaya getirmeseymiş herhalde forvetsiz 1 ay oynarmışız bu işi yönetim beceremezdi.
Fb maçında bakın Bats hiç sevinmiyor golde. Bence bir noktaya getirmekten ötesi lig bitmeden bitmişti o transfer. Bu yönetimde o vizyon var mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ultrAslan Dursun Özbek denen Allahın cezasını neden daha istifaya davet etmedi? Var ya taraftarlar dahil tüm kulüp dağılmış durumda. Bu işin içinden zor çıkacağız gibi görünüyor. Birlik kalmamış artık.

Mamalanıyorlardır yine.

Mustafa Cengiz yönetiminde forvet transferinde geç kalındığında her maçta "Abdurrahim Transfer Nerede" diye bağırıyorlardı. Şimdi var mı tepki ? Yok

Bu beceriksizler adam falan almasın.

Bunların aldıkları herkesin bir yerimizde patlama ihtimali çok ama çok yüksek.

Birde bu şekil bir yöneticilik var

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

topçu tayfa düşünülen kadar aptal değil abi.

üst düzey oyuncular her şeyin farkında.

icardi de, torriera da, 14 yıldır takımda olan muslera da. hepsi yeni yönetimin ne olduğunu gördü. erden timur'suz, pasifize edilmiş fatih demireli'siz, kısacası "iş bitirici yöneticiler"i pasifize edip, yerine garip adamları getiren "yeni" gs yönetiminin ne olduğunu bütün üst düzey oyuncularımız gördü. (bir tek okan hoca göremedi)

bu topçular, transferlerde yaşanan abukluklardan bile anlıyorlardır her şeyi yahu.

hatırlayın sezon başını. icardi "takımın güçlendirilmesini" istiyordu. bizatihi transfer işine dahil oluyordu adam. "proje"nin yürümesini istiyordu.

şimdi takımdaki aile ortamı kayboldu. transferlerdeki rezalet de malum. şimdi sen bu oyuncuları nasıl motive edeceksin?

takımın üzerindeki ölü toprağının bir sebebi de bu zaten.

yakında maaş problemleri de başlar ve gemiyi ilk önce bu üst düzey oyuncular terk eder.

ACİL diyorum bakın ACİL, bu yönetimden kurtulmak lazım.

bu arada fb de cl'den elendi ve bence onlar da bir kamyon para harcayıp, yine bizim gibi geçen seneden DAHA GERİYE gittiler. b.k gibi oynuyorlar, onların da rezalet bir başkanı var ve ayrıca 10 senedir tek bir şampiyonlukları yok ama onlardaki ortam pozitif.

bizde ise negatif.

işte bu yüzden gs>fb zaten. bu yüzden genel anlamda onlardan başarılıyız. onlar 6 yıl boyunca yaşatmadığı rezalet kalmayan başarısızlık abidesi başkanına "gitme sana muhtacım" der, senelerini çöpe atmaya devam eder, biz ise 2 sene üst üste şampiyonluğa rağmen "durmasın!" deriz.

o yüzden fb'deki polyanna ortamını örnek vermeyelim pls.

bu yönetim ACİLEN gitmeli. hoca da kendisine çeki düzen vermeli. aynı kafada devam edecekse hoca da gitmeli.

bu şekilde en fazla bir sezonu kaybederiz ama gelecekteki 5 yılın 3'ünde yine biz şampiyon oluruz.
Onların orta saha bizi sallar donunda. Bizden daha iyiler, Anadolu takımlarını 2 takımda yener ama derbilerde o ortasaha kurgusuyla içimizden geçerler. Avrupa'da da daha ileri giderler Veli. Her ne kadar FB looser olsa da bizden ondeler an itibariyle.

Eyvah İsmail kadroda yok harbiden itelediler bize bu ayyaşı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arada fb de cl'den elendi ve bence onlar da bir kamyon para harcayıp, yine bizim gibi geçen seneden DAHA GERİYE gittiler. b.k gibi oynuyorlar, onların da rezalet bir başkanı var ve ayrıca 10 senedir tek bir şampiyonlukları yok ama onlardaki ortam pozitif.

bizde ise negatif.

işte bu yüzden gs>fb zaten. bu yüzden genel anlamda onlardan başarılıyız. onlar 6 yıl boyunca yaşatmadığı rezalet kalmayan başarısızlık abidesi başkanına "gitme sana muhtacım" der, senelerini çöpe atmaya devam eder, biz ise 2 sene üst üste şampiyonluğa rağmen "durmasın!" deriz.

o yüzden fb'deki polyanna ortamını örnek vermeyelim pls.

bu yönetim ACİLEN gitmeli. hoca da kendisine çeki düzen vermeli. aynı kafada devam edecekse hoca da gitmeli.

bu şekilde en fazla bir sezonu kaybederiz ama gelecekteki 5 yılın 3'ünde yine biz şampiyon oluruz.

Aldıkları adamlar kariyerlerinde bişeyler başarmış 3 aşağı 5 yukarı ne verecekleri belli. Sende o durum yok işte Jelert 9 milyon bayıldın tüy siklet adam.

Sara 18 milyonluk topçu değil gibi sene içinde 26 olucak bidaha o paralara satışı olmayacak belki

Jakobs asla 10 milyonluk sol bek değil ki sol bekin birini gönderdin diğerinin getirdin sezon içinde sakatlansa adam yedeği yok.

Onların orta saha bizi sallar donunda. Bizden daha iyiler, Anadolu takımlarını 2 takımda yener ama derbilerde o ortasaha kurgusuyla içimizden geçerler. Avrupa'da da daha ileri giderler Veli. Her ne kadar FB looser olsa da bizden ondeler an itibariyle.
ben bizden gerideler demedim ki? yanlış anlamışsın.

geçen seneki fb'den gerideler dedim.

aynı bizim yaptığımız gibi, tonla para harcayıp, geçen seneki kadrolarından geriye gittiler dedim.

Bu jakobsu almayin bu soylenti cikti adam daha top filan oynayamaz iki mac kotu oynasin alkolik diye baslarlar yazmaya vazgecin

Turkiye ikliminde bu adama top filan oynatmazlar fener rabiotuda alir bok gibi ortads kaliriz 13. olacagimiz sezon sanirim bu sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt