- 23 Ocak 2019
- 24.494
- 32.055
- 2.233
Sence ihtiyaç olsaydı alınır mıydı?hermoso neden geliyor
savunmaya ihtiyaç mı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence ihtiyaç olsaydı alınır mıydı?hermoso neden geliyor
savunmaya ihtiyaç mı var
hermoso neden geliyor
savunmaya ihtiyaç mı var
neden fenerden 6 yersen mutlu mu olacaksın dajk den 5, yb dan 2 macta 4, hazirlik maclari saymiyorum bile gelen giden 3-4 gol sokdu, orta saha hala bombos, rezil ettiler bu daha baslangici, kötü günler bizi bekliyor siz derbiyi bekleyin
Gercekler acidir dostumneden fenerden 6 yersen mutlu mu olacaksın da
derbiyi bekleyin diyorsun
yoluna. abdülün hatasına puan kaybedelimde o zaman görürüm ben okanıDavinson geliyor ya onun yolunu yapıyor bence.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu hala Romaya yakin diyor
haltjk den 5, yb dan 2 macta 4, hazirlik maclari saymiyorum bile gelen giden 3-4 gol sokdu, orta saha hala bombos, rezil ettiler bu daha baslangici, kötü günler bizi bekliyor siz derbiyi bekleyin
Bence üçüne de ihtiyaç var.Hermoso'ya lüzum yok var da 6-10 alınmadan hiçbir şeyi değiştirmez.
ihtiyaç eğer ihtiyaç ise ihtiyacını karşılamalısınSence ihtiyaç olsaydı alınır mıydı?
bence de abartiyorlar yabanci basinda cikardiHermoso bitti haberlerine inanmıyorum. Doue süreci de ortada, geliyordu uçakta idi. Uçak planlaması bir şey ifade etmiyor şimdi için. Binsin o zaman ifade eder.
Aynen öyle. Uçağımız böyle kalkmadığı sürece hiç bir habere inanmayınHermoso bitti haberlerine inanmıyorum. Doue süreci de ortada, geliyordu uçakta idi. Uçak planlaması bir şey ifade etmiyor şimdi için. Binsin o zaman ifade eder.
Önce orta sahaları çözmek lazım Rabiot gelirse istemese bile ortada üçlüye dönmek zorunda kalır.Bence üçüne de ihtiyaç var.
Maçtan kötü sonuç çıkarsa
14 tane KAP bekliyorum