- 23 Temmuz 2011
- 75.562
- 51.089
- 4.693
18-20 arasi cok rahat gideri var Nelssonun.Nelsonun max ederi 10m euro 20m kimse vermez oyun kuramayan hantal stopere
Turvunada olmamasi buyuk sanssizlik oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18-20 arasi cok rahat gideri var Nelssonun.Nelsonun max ederi 10m euro 20m kimse vermez oyun kuramayan hantal stopere
Karmaşa yok yahu, bizim basının komedi durumu var sadece. Yoksa dış basın Galatasaray'da demedi.Mario Hermoso karmaşası:
Fabrizio Romano: "Roma ile anlaşmak üzere"
Di Marzio: "Hermoso, Roma'da."
Calciomercato: "Roma, Hermoso ile anlaştı"
Yakup Çınar: "Hermoso yarın İstanbul'a gelecek"
Haluk Yürekli: "Hermoso'nun uçuş planı yapılıyor"
Fabrizio RT attı bu işin baronu benim borum öter diyor.
5.3 ne lan
Bunlar bu piyasanın en büyükleri zaten ornsteinle beraber bu adamların yanlış yapmasi zor , özellikle de kendi ülkeleriyle ilgili haberlerde.Sadece bize özgü değil ama bizde bir şey bilen de yokNeden acaba? Menajerle çalışan yoğurtçu hariç bir tane türk muhabir tanıyor musun? Ben tanımıyorum
Doğru değerlendirme. Biraz düşüp 5'e bitirsinler, olmadı 5,5 üzerine Halil'i verelim.7 m euro
İstanbul'da yolunu kaybetmesin yeter.
Şu tablo mancity-ispartaspor karşılaşması gibi..Mario Hermoso karmaşası:
Fabrizio Romano: "Roma ile anlaşmak üzere"
Di Marzio: "Hermoso, Roma'da."
Calciomercato: "Roma, Hermoso ile anlaştı"
Yakup Çınar: "Hermoso yarın İstanbul'a gelecek"
Haluk Yürekli: "Hermoso'nun uçuş planı yapılıyor"
Milli takım performansı yok geçen sene şampiyonlar Ligi'nde de doğru düzgün oynamadı niye 20 m Euro versinler ki. 21-22'de Avrupa maçlarında da iyiydi Marcao transfer yaptı kendisine yine o teklif gelmedi18-20 arasi cok rahat gideri var Nelssonun.
Turvunada olmamasi buyuk sanssizlik oldu