Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F17EE163-D329-4D57-B71A-EC8CE16E0C30.webp

Mario Hermoso karmaşası:

Fabrizio Romano: "Roma ile anlaşmak üzere"

Di Marzio: "Hermoso, Roma'da."

Calciomercato: "Roma, Hermoso ile anlaştı"

Yakup Çınar: "Hermoso yarın İstanbul'a gelecek"

Haluk Yürekli: "Hermoso'nun uçuş planı yapılıyor"
Karmaşa yok yahu, bizim basının komedi durumu var sadece. Yoksa dış basın Galatasaray'da demedi.

Hermoso ciddi anlamda fırsattı onu da beceremediler. Tarihin gördüğü en yeteneksiz, çapsız yönetim Dursun Özbek yönetimidir. Ha bana sorarsanız Hermoso olmazsa olmaz transfer değil. Bizim tandemden ziyade ön ve kanatlarda sıkıntımız var. Hermoso'ya verilecek parayla çok iyi bir sol bek ve 8 numara alsınlar bana yeter.

Hermoso olur da gelirse büyük Galatasaray taraftarini bu cacikci herifleri spama davet ediyorum. Var mısınız?

Neden acaba? Menajerle çalışan yoğurtçu hariç bir tane türk muhabir tanıyor musun? Ben tanımıyorum
Bunlar bu piyasanın en büyükleri zaten ornsteinle beraber bu adamların yanlış yapmasi zor , özellikle de kendi ülkeleriyle ilgili haberlerde.Sadece bize özgü değil ama bizde bir şey bilen de yok

Arkadaş bu kaçıncı ya, bunların rezil olmasından ben yoruldum bunlar yorulmadı. Madem bitiremiyorsun bu işleri gazetecilere haber paslama, ya da çık yalandan yalanlama yap ilgimiz yok diye. Kulübü de rezil ediyorlar insan ona yanıyor.

hermoso olmazsa rabiot'un anasına servet ödemek zorunda kalacaklar piyasada başka alınabilecek isim kalmadı

Mario Hermoso karmaşası:

Fabrizio Romano: "Roma ile anlaşmak üzere"

Di Marzio: "Hermoso, Roma'da."

Calciomercato: "Roma, Hermoso ile anlaştı"

Yakup Çınar: "Hermoso yarın İstanbul'a gelecek"

Haluk Yürekli: "Hermoso'nun uçuş planı yapılıyor"
Şu tablo mancity-ispartaspor karşılaşması gibi..

18-20 arasi cok rahat gideri var Nelssonun.

Turvunada olmamasi buyuk sanssizlik oldu
Milli takım performansı yok geçen sene şampiyonlar Ligi'nde de doğru düzgün oynamadı niye 20 m Euro versinler ki. 21-22'de Avrupa maçlarında da iyiydi Marcao transfer yaptı kendisine yine o teklif gelmedi

Sol bekte berkanla bile devam etmek Abdülkerimden daha az korkutucu geliyor, biz bu Abdülkerimle bir sezon nasıl geçireceğiz, adam 6 maça çıktı 5 i facia, vasat bile oynayamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt