- 26 Ocak 2021
- 41.090
- 40.354
- 3.078
Murat reis dursunu begeniyordu degilmi yanlısmı hatırlıyorum suçu agır yavMurat Saylak halen banlı mazbatası da alınmış özgürlük istiyoruz
dursun nasıl begenilebilirSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat reis dursunu begeniyordu degilmi yanlısmı hatırlıyorum suçu agır yavMurat Saylak halen banlı mazbatası da alınmış özgürlük istiyoruz
dursun nasıl begenilebilirDenayer Saylak Boey yapalım isminidepresyona girmiş
Sende Real madridlisin değil mi emrahCity tarafına geçenler karşı ben
![]()
Sazı bize sokmasa bariAllaaahj başkanım sazı eline aldı rabiotın anasını tavlıcak![]()
kralın tuttuğunu ben tutmam.Sende Real madridlisin değil mi emrah
nöbeti sen niye açtın yawSazı bize sokmasa bari
Size bazı gerçekleri göstermek gerkeiyordunöbeti sen niye açtın yaw
hermoso bitene kadar bekleseydin bariSize bazı gerçekleri göstermek gerkeiyordu![]()
Facia 3lüTransfer sorumluları Cenko - Mr. Abraham Hatipson - Durmasın ÖzbekEkli dosyayı görüntüle 259425
Bu yönetim ne istediğimiz ne ihtiyacımız olan transflerleri yapabilir. Unutun. Sırf bu yüzden nöbeti açtım. Umut etmeyin.hermoso bitene kadar bekleseydin bari![]()
Onu bende tutmam, takım derken yanlış anladin, madridi diyorumkralın tuttuğunu ben tutmam.
3,5 verene gidiyorsa adam oynamak için gidiyordur. nasıl hayır gelmez lan
Ulan şimdi okana sovmesemde ne yapsam.
Geldiğinde dingillik yapıp solda kerem sağda yunus oynatıp ilk 10 haftada ağzımıza etmişti, söve söve bu ikiliyi bozdurduk, takım şahlandı. 3 senede dibi vuran bu ikiliyi oynatmak için önce rasidi gönderdi, sonra tete, sonra zaha, en son ziyechi yedi. Bu ikili dokunulmaz ama. Çok ağır sovesim var, 4 senelik emeği için sovmuyorum, sonra takımı sattiginda ve bjkye gittiğinde ağır sovmustum, şimdi biraz olgunlastim bekliyorum.
Be ... adam, 3 milyonluk adam olarak, paranın kölesi olarak ne bok yemeye çalışıyorsun? 3 gün kaldı transfer sezonunun bitmesine, ne istedin kanatlardan? Sorun senin salak taktiginde. Defol gitte kurtulalım, pespaye yönetime, rezil pisliklere en yakışan TD sen oldun. Paranın kölesi pigme herif.
Benden ne istiyorsunhermoso bitene kadar bekleseydin bari![]()

Hiz bakimindan apodan ne farki var? Oyun bilgisi üst seviyede tabi de yine yerlerde sürünecek bir stoperHummels e hazır olalım
Denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı
Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler meczubum
Uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı, bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır
Vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır
Eğer uslu bir çocuk olursak rüyamızda Hermosoyu görebilirmişizTransferden sorumlu ekibimizin en fazla rol alacağı yer bura olmalı...
Cenko - Mr. Abraham Hatipson - Durmasın Özbek