Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GWV7K00WYAA8-nD

3,5 verene gidiyorsa adam oynamak için gidiyordur. nasıl hayır gelmez lan

Roma’da kupa alması zor/imkansıza yakın. Anca başka bir transfer daha hedefliyorsa veya Serie A’da olayım da hangi kulüp olduğunun bir önemi yok diyorsa bir anlamı vardır.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ulan şimdi okana sovmesemde ne yapsam.

Geldiğinde dingillik yapıp solda kerem sağda yunus oynatıp ilk 10 haftada ağzımıza etmişti, söve söve bu ikiliyi bozdurduk, takım şahlandı. 3 senede dibi vuran bu ikiliyi oynatmak için önce rasidi gönderdi, sonra tete, sonra zaha, en son ziyechi yedi. Bu ikili dokunulmaz ama. Çok ağır sovesim var, 4 senelik emeği için sovmuyorum, sonra takımı sattiginda ve bjkye gittiğinde ağır sovmustum, şimdi biraz olgunlastim bekliyorum.

Be ... adam, 3 milyonluk adam olarak, paranın kölesi olarak ne bok yemeye çalışıyorsun? 3 gün kaldı transfer sezonunun bitmesine, ne istedin kanatlardan? Sorun senin salak taktiginde. Defol gitte kurtulalım, pespaye yönetime, rezil pisliklere en yakışan TD sen oldun. Paranın kölesi pigme herif.

Rashica Okan Buruk'un en son göndereceği isimdi. Tete ve Ziyech'i istediğini de hiç sanmıyorum ki gelinen noktada gayet haklı. Kanatlarda bir sorun yokken işleyen sisteme +25m harcanması rezaletinde en ufak payı olduğunu düşünmüyorum kendsinin

günün anlam ve önemine uygun bir parça

Denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı
Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler meczubum
Uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı, bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır
Vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt