Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en ufak başarısızlıkta milletin takımdan kaçacağı garanti idi.. lig şampiyon bitirildi yeni sezon hezimetlerle başladı.. iki senedir inanılmaz kötü ihtiyaç dışı oyuncularla transferler yapıldı.. bu saatten sonra kimse alınamazsa gençlere güvenip devam etmeliyiz.. belki bir iki tanesi kazanılır..

Renkdaşlar Galatasaray’lığımızı bir yana bırakalım. Transfer yarışına gireceğimiz İtalya’dan başaltı takımları olan Roma, Lazio, Atalanta, Nopoli, Fiorentina ve hatta Bologna takımlarının hepsi transfer yarışında bizden önde olur.

Biraz gerçeklere dönelim. Ts ligi üstümüzde mi bitirir altimizda mi? Erkenden hocayi sutlamalari ve son 2-3 günlük takviyeler sonucu üstümüzde bitirirler diyorum ben

Hermoso'nun Roma'ya kaptırılması çok yerinde olmuş zira Kadıköy deplasmanında sonra gidişi kesin olan bir TD için stoper bölgesine senelik 6 vermek oldukça gereksiz bir iş olurdu.

Bu arada takip ettiğim kadarıyla kimse yazmamış ben yazayım. Okan Buruk gönderilmeyi hakketti bu kesin ama onu 2 Young Boys maçında b.k gibi oynayan Güney Amerika çetesi (İcardi-Muslera-Toreira) yolluyor bunu bilelim. Hele hele Muslera'nın ilk maçta yediği gollerde sonra 2 maçta bitime daha 10-15 dakika varken yaptığı skandal hareketten sonra ADS maçında oynaması hem de kaptan çıkması Okan Buruk'un artık hiçbir etkisinin olmadığını göstermiştir. Hoca acilen gönderilmelidir.

Okan Buruk'ta Dursun ve avaneside son hızla duvara toslamıştır ağalar. Biz bu filmi çok izledik iyiyiz, küllerimizden doğacağız falan söylemleri tamamen boş iş. Bu vasıfsızlar elimizin en rahat olduğu dönemde çöp 1 zargana bek 1 alkolik bek 1 ne vereceği belli olmayan orta saha transferleri yaparak 40 milyonumuzu piç ettiler. Bu herifler kulupten uzaklaştırılmamalı bu adamlar YARGILANMALI.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sadece Bissaka ve Hojbjerg ile tüm sıkıntıyı çözecekken nerelere geldik.

IMG_5311.webp

Transferin son 3 günü, takımda 1 tane bile sol bek yok, sizin ADS maçında tribünde ne işiniz var be izansız herifler. İnsan utanır da gelip oturamaz o tribüne, kösele suratlılar.

Adana maçında ikinci yarı niye Torreria ve Mertens çıkmıyor da yerine Yusuf, Eyüp gibi gençleri almıyorsun? Saha kötü zaten tüm yük Torreria'da sakatlana ne olacak? Mertens'in yaşı var. Maç trafiğin yoğun artık kadroyu genişletmen lazım. Gidenlerle birlikte çok kısıtlı bir kadromuz oldu.

Dünyanın en iyi beklerini getir bu sistemle bu kanatlarla her sezon bek alırız.

Hermoso'nun olmaması iyi oldu. Aklı fikri para olan birisi fayda getirmez. Tıpkı Rabiot'ta öyle. Artık bir hedefleri kalmamış. 2 aydır antrenman yapmamışlar.

iyi bir genç fiziki 6 numara almamız lazım defanstan önce.

Okan Buruk'un en çok gelmesini isteyene birisiydim. Ama kendini yenileyemiyor. Fatih Terim efsane ama yıl olmuş 2024 artık Fatih Terim isminin bile geçmemesi lazım. Hani transfere ihitiyacımız yoktu. Nee değişti. Taraftar işi bilmiyordu. Demek ki taraftar ne oynadığımızı daha iyi biliyor.

Kerem Aktürkoğlu da kalmak için tüm tuşlara basıyor. Her hareketi taraftara gibi geliyor. Sosyal medya üzerinden algı yapması. Ama Zaha, Ziyech'i de yedi. En son Okan2ı yiyecek. Kerem'i emre Belezoğlu'na benzetiyorum.

Fenerbahçe ve Paok maçları Okan Hocanın kaderini belirleyecek. Süre de az kaldı. Bu sene Anadolu takımları kötü. Beşiktaş ve Fenerbahçe rakibin. İkisi de bizden şu an daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt