Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hermoso nun alınamaması beni rahatsız etmedi bu kadar dillendirip iş bitmiş gibi soylenip daha sonra Romanın 2 günde bitirmesi bizim futboldan sorumlu olanların bu kadar kısıtlı durumda tabiri caizse zamanla yarisilan ortamda Adana da maç izlemeye gelmesi beni rahatsız etti.Yapamiyorsaniz defolun gidin Erden Timur taraftar bu kadar arkasindayken sizin gibilere dayanamadı siz yapamadığıniz halde rezil durumdayken yüzsüz yüzsüz maç izliyorsunuz.

Madem hermosoyu alamadık romanın alamadığı djalo yu izledim oldukça potansiyelli bir oyuncu

Djalo’yu almamız lazımdı bu beceriksizliği örtebilmek için

10 mio civarı bonservis 1 milyon Euro maaşa alabiliriz hermoso dan ucuza gelirdi

Juve 10 mio istemiş roma dan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Madem hermosoyu alamadık romanın alamadığı djalo yu izledim oldukça potansiyelli bir oyuncu

10 mio civarı bonservis 1 milyon Euro maaşa alabiliriz hermoso dan ucuza gelirdi

Juve 10 mio istemiş roma dan

Sol stoper değil ki o da

Mesaj kendi içinde çelişiyor. Romanın alamadığı adamları bizim tipitipler nasıl alacaklar? :crushed:

Mesaj kendi içinde çelişiyor. Romanın alamadığı adamları bizim tipitipler nasıl alacaklar? :crushed:

Azıcık becerikli yönetim olsa hermoso nun acısını böyle çıkarırdı ama yönetim yok maalesef

Resim

2-3 çıkma sakat elde patlamış adamı getiremezlerse akşama doğru haber geçerler Galatasaray kadroya ocakta takviye yapmaya karar verdi. Başkandan Okan buruk'a ocakta 2 yıldız sözü alındı. Bu isimlerle şimdiden görüşmelere başlandı. İsimler bomba gibi zorda bırakmamak için söylemiyoruz ama ocakta yer yerinden oynayacak taraftar eleştirdiğine pişman olacak.

😂😂😂😂😂

Galatasaray’la dalga geçen sözde gsliler var
alın etkileşiminizi dostum

Elbet hesabını soracağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt