Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav biz mal mıyız özel hayatı bu kadar problemli adamı getirip iyi çıkmasını bekliyoruz? Kiralık gelsin iyi çıkmazsa almayız nasıl bir kafa? Geçirdiğin zaman, alamadığın performans ne olacak kötü çıkarsa? Bu kafayla iş yapacaklarsa Berkan oynasın daha iyi.
Biraz öyleyiz galiba üstad.

Monaco başkanı olsam Jakobs'u 10 milyona bir takıma postaladığım günün akşamı tüm kulüp üyelerini yemeğe götürürdüm

Nasıl etkileşmiş oluyoruz ki burdan videoyu izleyince
X, Instagram, TikTok platformalarının embed paylaşımlarında da izlendiğinde etkileşim sayısını etkiliyor ve görünürlüğünü arttırıyor. Her şeyi geçtim zaten o herifin adının bile burada anılmaması gerekiyorken paylaşımının işi yok burada

Turgay demir ne alaka .Galatasaray taraftarının fikrini sundum .Adam ve oğlu Galatasaraylı maça gelmiş taraftar bu videoyu kimin gönderdiğinin ne önemi var.Etkileşim umrumda değil farklı fikirlerin olduğunu görmemek bakmamak duymamak kulak kapamak mı gerekiyor.Saçma bir rapor olmuş .Hakarwt olsa kasıtlı yorum olsa ok .Adam video koymuş video montaj mı ? Değil eee.Saçma rapor yapmışsın.İçeriğinde hakaret yok beğenmesen de bu görüşte insanlar var
Forum yönetimi mesajını düzenlemiş. Neyse ki onlar durumun farkında. Umarım bir daha o kepaze herifin tweetlerini foruma taşımazsın.

Nöbetten atılacaksın ama oralın cezası 3te 2 oranında indirime uğrayacak

Kabul edion mu

Oral mutlu gibi üstad

Dün arkadasiyla yamac paraşütüne falan gitmis

Murat da nöbetten atilinca sahile gitmis arkadaslariyla sabah

Gscden şamar yiyen hayata karisiyor

Emin Bayram şuan eldeki en iyi yerli savunmacı olabilicekken gitti Belçika’da orta sıralarda sıradan bir şekilde takılacak.

Eğer dün sahadaki stoperleri görüp pişman olmamış hala mutluysa çapı bu demektir zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt