Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.881
- 20.507
- 2.663
1den 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1den 1
Raporladım. Belki de farkında olmadan Galatasaray düşmanı Turgay Demir'e Galatasaray forumu üzerinden etkileşim toplamış oluyorsun.
İzlenme sayısı ve twit görüntülenmesi artıyor.Nasıl etkileşmiş oluyoruz ki burdan videoyu izleyince
Ne bilgisi yowMurat durmaz güzel bilgiler veriyordu nöbette
Zaten son nöbet olacak
Topicteki cezasini 1 defaya mahsus kaldirsak mi? @Uğur İz @Recep Buruk
Yayılmasına vesile olarak.Nasıl etkileşmiş oluyoruz ki burdan videoyu izleyince
Kimsenin duymadigi bi isim veriyordu ortalik senleniyorduİzlenme sayısı ve twit görüntülenmesi artıyor.
Ne bilgisi yow
Biraz öyleyiz galiba üstad.Yav biz mal mıyız özel hayatı bu kadar problemli adamı getirip iyi çıkmasını bekliyoruz? Kiralık gelsin iyi çıkmazsa almayız nasıl bir kafa? Geçirdiğin zaman, alamadığın performans ne olacak kötü çıkarsa? Bu kafayla iş yapacaklarsa Berkan oynasın daha iyi.
Kimsenin duymadigi bi isim veriyordu ortalik senleniyordu
X, Instagram, TikTok platformalarının embed paylaşımlarında da izlendiğinde etkileşim sayısını etkiliyor ve görünürlüğünü arttırıyor. Her şeyi geçtim zaten o herifin adının bile burada anılmaması gerekiyorken paylaşımının işi yok buradaNasıl etkileşmiş oluyoruz ki burdan videoyu izleyince
Cocuk da Dursuna benziyor
Forum yönetimi mesajını düzenlemiş. Neyse ki onlar durumun farkında. Umarım bir daha o kepaze herifin tweetlerini foruma taşımazsın.Turgay demir ne alaka .Galatasaray taraftarının fikrini sundum .Adam ve oğlu Galatasaraylı maça gelmiş taraftar bu videoyu kimin gönderdiğinin ne önemi var.Etkileşim umrumda değil farklı fikirlerin olduğunu görmemek bakmamak duymamak kulak kapamak mı gerekiyor.Saçma bir rapor olmuş .Hakarwt olsa kasıtlı yorum olsa ok .Adam video koymuş video montaj mı ? Değil eee.Saçma rapor yapmışsın.İçeriğinde hakaret yok beğenmesen de bu görüşte insanlar var
Nöbetten atılacaksın ama oralın cezası 3te 2 oranında indirime uğrayacak
Kabul edion mu
Oral mutlu gibi üstad
Dün arkadasiyla yamac paraşütüne falan gitmis
Murat da nöbetten atilinca sahile gitmis arkadaslariyla sabah
Gscden şamar yiyen hayata karisiyor