Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GWY2jVbXEAENf1P

Transferle ilgili yaprak kımıldamıyor gene

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende yavaş yavaş tava geldim. O kadar eksiğe rağmen alınacak her topcunun Jacobs ve türevi gibi olacağını sadece takıma maliyet olusturp katkı vermeyeceklerini düşünüyorum. İnşallah yanılırım.

Yusuf Demir iyi niyetli bir topçu oynatırsanız oynarım diyorum gönderilmek istendiği zamanda kulüp bulup sorun çıkarmıyor ben olsam Mertens'in yaşınıda düşünürsek 10 numarada değerlendiririm

Bunlar bıraktığında da gelecek Eşref bu arada.

Onunla da mali disiplin vs derken rakiplerin transferlerini izlemeye devam ederiz.

Küstürülen ama başkanlık için tecrübesiz Timur dışında seçenek yok. O da 2. Adam olarak gelmek ister mi yine emin değilim.

Eğer özel hayatı izin verirse(hastalık, ailevi durumlar vs) bence gelmek ister. Ama full yetkili ve gölge başkanlıklı bir senaryo olmak kaydıyla.

Ama bu da bir sorun bence. Erden Timur da kendisi olmayınca her şeyin mahvolduğu bir organizasyonu istemez. Öyle bir yapı kurulmalı ki kişilere daha az bağımlı olsun, istikrarlı şekilde kulüp kendini yönetsin.

Mesela Florya geliri fonda değerlenip, getirisinin bir kısmı harcanabilecekti. Çok vizyoner bir işti ama sanırım değişti o madde de. Böylece kişiler değişse de kulüp kendini bir nebze idare edebilirdi.

Erden Timur vizyonundan benim beklentim transfer, başarı vs. den daha çok, büyük Avrupa kulüpleri gibi kulübün kendi kendine yetebildiği, denetlendiği, yöneticilere daha az bağımlı olduğu bir düzen kurması gelecekte.

Başkasından zaten beklemiyorum, ön planda olan adamlar fiziken ve kafaca fosil zaten.

Ziyech > Ajax olacaksa kısa sürede olmalı yoksa Arabistan veya Yunanistan hariç seçenek kalmıyor.

Evet Rabiotu kime kaptırdık @Umut Işık
Cenker şu an anasıyla görüşüyordur muhtemelen kredi kartı masrafları üzerinden pazarlığa başlamıştır.

Kuaför, kozmatik, manikür, pedikür, özel araç, şöför, hizmetçi, aşçı, otopark parası önce bunlar üzerine yoğunlaşmıştır

Cenk Ergün’ün babası anlatıyor;

“Çocukken de böyleydi. Bi keresinde bakkala götürdüm 9-10 yaşlarındaydı, eline listeyi verdim biraz da para koydum cebine. Alacağı da 1 kilo pirinç 2 tane ekmek. Cenk bakkaldan çıktı muzaffer bi gülümseme var ilk kez kendi başına iş becerdi. Neyse eve gittik torbayı açtık ki ne görelim. Yarım kilo fasülye, 1 tane kek. Oğlum bu ne dedim. Almamız gerekenler bunlardı dedi. Söylene söylene hazırlandım tekrar gitmek için. Para üstünü ver dedim para üstü yok dedi. Lan nasıl olur dedim bunların ederi bu dedi. Hanıma döndüm “Aldırmak için çok mu geç kaldık dedim”

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt