Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matip sağlıklıysa 1 senelik sözleşmeyle alınabilir hala boştaymış
1725205144306.webp

İnsanlar sorunun nerde olduğunu anlamıyor o yüzden oyuncular çöp ilan ediliyo bizde. Ziyech Zaha daha bir sürü adam var. Hepsi çöpse Ronaldo Messi filan gelse onlar ne olur onu merak ediyorum. Zaten bir üstü Ronaldo filan.
Kopenhag’da adamın kötü özellikleri gözükmüyordu bu kadar, bizde lale gibi takılıyor sahada şu ana dek, bu koşullarda verimli olma ihtimali yok.

Topu kullanan büyük takım için uygun bir profil olmadığı az çok belli, Doue’yi istiyordum baştan beri zaten de bu kadar kötü olmasını da beklemiyordum tbh.

Kopenhag’da adamın kötü özellikleri gözükmüyordu bu kadar, bizde lale gibi takılıyor sahada şu ana dek, bu koşullarda verimli olma ihtimali yok.

Topu kullanan büyük takım için uygun bir profil olmadığı az çok belli, Doue’yi istiyordum baştan beri zaten de bu kadar kötü olmasını da beklemiyordum tbh.
Henüz alışma sürecinde. Bide muhtemelen hocanın ondan ne istediğini diğer oyuncularda olduğu gibi anlamadığından kafasına göre takılıyo bence.

Jelert'i 5'e falan birilerine çakabilir miyiz acaba seneye

Aslında jelertle sara kötü oyuncular değil ama fazla para verildiği için paraya kıyasla kötü gözüküyolar

Üstüne okanın da sistemi olmayınca ve topçu öğütme makinesi olunca durum iyice vahim hale geliyo

Yani bu durumda öven de gömen de patlamıyor rahat olalım

Oh beee kurtulduk sorumluluktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt