- 24 Mayıs 2009
- 17.285
- 20.253
- 2.643
Matip sağlıklıysa 1 senelik sözleşmeyle alınabilir hala boştaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Matip sağlıklıysa 1 senelik sözleşmeyle alınabilir hala boştaymış
son senesi ve kadro dışıCherki imkansız.
Bu jelert çok enteresan bir adam. Boyu 1,78 miş ama sahada 1,58 gibi duruyorFerdi’de cılız hocam biraz fitness çalışsa toparlar kendini
145 bize yeter zira 160 bulmak için çok para lazımBoey'in FM tabiriyle tabani 160 ise Jelert en fazla 145.
Boey'in FM tabiriyle tabani 160 ise Jelert en fazla 145.
Kopenhag’da adamın kötü özellikleri gözükmüyordu bu kadar, bizde lale gibi takılıyor sahada şu ana dek, bu koşullarda verimli olma ihtimali yok.İnsanlar sorunun nerde olduğunu anlamıyor o yüzden oyuncular çöp ilan ediliyo bizde. Ziyech Zaha daha bir sürü adam var. Hepsi çöpse Ronaldo Messi filan gelse onlar ne olur onu merak ediyorum. Zaten bir üstü Ronaldo filan.
Hala var mı bilmiyorum. Konyada aileden anneler teyzeler falan birleşip, kapı kapı bekar çocuklarına kız ararlardı "bekar kızınız var mı" diye. Onu anımsadım birden.Fransa'da 10 numara aramaya gitmis bizim super ikili.
Fransa'da 10 numara aramaya gitmis bizim super ikili.
Dedenin sağlık raporu mu bu?
Matip dede, gelse sponsor hastanenin premium müşterisi olurDedenin sağlık raporu mu bu?
Henüz alışma sürecinde. Bide muhtemelen hocanın ondan ne istediğini diğer oyuncularda olduğu gibi anlamadığından kafasına göre takılıyo bence.Kopenhag’da adamın kötü özellikleri gözükmüyordu bu kadar, bizde lale gibi takılıyor sahada şu ana dek, bu koşullarda verimli olma ihtimali yok.
Topu kullanan büyük takım için uygun bir profil olmadığı az çok belli, Doue’yi istiyordum baştan beri zaten de bu kadar kötü olmasını da beklemiyordum tbh.
ne ağladın be aliJelert'i 5'e falan birilerine çakabilir miyiz acaba seneye
ne 5 i allah aşkınaJelert'i 5'e falan birilerine çakabilir miyiz acaba seneye