Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de çok da bu heriflerin birleşip ucuza adam getirdiklerini görmedim. 2018'de ortada böyle bi piyasa yokken de 60 milyon euro kadar bonservis harcamışlardı bi nefeste. maaşlar filan zaten acayipti gene. sergio daha kundakte bebekken belhanda krizini başlattıydı yav bu herifler.Reis Jelerti biz almasak sence kaç sene daha kalırdı kopenhagda ben az iki sene daha kalırdı diyorum. Herifler potansiyel görünce er yada geç alıyor bize bırakmıyorlar. Bize bıraktıklarının da tavanı az çok belli olan topçular oluyor. Nelsson gibi.
9 m Euro çok
Kopenhag hocası açık açık söyledi. Jelert neden oynamıyor sorusuna. Yerine çok iyi bir oyuncu aldık ve ondan daha iyi diye. Ve o oyuncuyu 1.8 milyona aldilar. Fişek gibiReis Jelerti biz almasak sence kaç sene daha kalırdı kopenhagda ben az iki sene daha kalırdı diyorum. Herifler potansiyel görünce er yada geç alıyor bize bırakmıyorlar. Bize bıraktıklarının da tavanı az çok belli olan topçular oluyor. Nelsson gibi.
9 m Euro çok
Ne yapalim renktas kerem oynucak diye adammi almayalimBurada iki taraflı da düşünmek lazım. Şampiyon olmamızın önemli etkenlerinden biri Kerem-Icardi işbirliği idi. Ayrıca Rashica da iyi katkı sağladı.
Maalesef en verimli olduğumuz bölgeye Tete-Ziyech-Zaha getirince onun da bölgesini değiştirip verimini düşürdük.
Geçen sene bir ileri iki geri tam randımanlı oynayamadı. Bu sene biraz hareketlendi ama eski formunu yakalayacağını pek düşünmüyorum. Bats-Mertens bağlantısı bu ilk bir aydaki durumu belirler.
Valla öyle renktaşta ne yapak genede konduramıyoruz. Bu kadar zincirleme hata ve yanlışın sonucu başarısızlık, mucize bekleyecez.Şu anki durumda keskin bir değişim olmadığı sürece beklenen son ortada Furkan. Dediğin gibi bizler gene tüm maçları izleyip destekleyeceğiz fakat görüntü ve tablo çok net duruyor.
Ziyech' i alana Oliveira bedava desek yerler mi ki? Gerekirse hiç para almayalım.
Eldeki kanat sayısi 2
Zaten ikiydi pek bir şey değişmez.Eldeki kanat sayısi 2