Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arias'ın Fm profili. Çoğumuzun fikri yok az çok nasıl bir oyuncu olduğunu görebiliriz. Fizik olarak çok cılız gelmemişti.

Arias.jpg

Kim bilir ne paralar kaldırıyorlar şu çöp oğlu çöp transferlerden. 10’lar 15’ler havada uçuşuyor. Gelenler gidenlerden daha leş. Amaç belli değil mi?

Reis Jelerti biz almasak sence kaç sene daha kalırdı kopenhagda ben az iki sene daha kalırdı diyorum. Herifler potansiyel görünce er yada geç alıyor bize bırakmıyorlar. Bize bıraktıklarının da tavanı az çok belli olan topçular oluyor. Nelsson gibi.

9 m Euro çok
bence de çok da bu heriflerin birleşip ucuza adam getirdiklerini görmedim. 2018'de ortada böyle bi piyasa yokken de 60 milyon euro kadar bonservis harcamışlardı bi nefeste. maaşlar filan zaten acayipti gene. sergio daha kundakte bebekken belhanda krizini başlattıydı yav bu herifler.

o yüzden bonservis işi kulüpleri bağladığı için o kadar akıl koyup alt edemez bunlar karşı tarafı zaten. ama en azından maaş konusunda ders almışlardır dedim onu da göremedim. belki de işlerine geliyodur bilmiyorum.

Bir dahaki olimpiyatlarda halterde bütün sikletlerde milli sporcular bizim futbol takımindan gönderilir gibi. Altın madalya gelir.

Not: olimpiyatlara kadar topçularimiz Gazi koşusu hazirliklarina başlayacaktır

Reis Jelerti biz almasak sence kaç sene daha kalırdı kopenhagda ben az iki sene daha kalırdı diyorum. Herifler potansiyel görünce er yada geç alıyor bize bırakmıyorlar. Bize bıraktıklarının da tavanı az çok belli olan topçular oluyor. Nelsson gibi.

9 m Euro çok
Kopenhag hocası açık açık söyledi. Jelert neden oynamıyor sorusuna. Yerine çok iyi bir oyuncu aldık ve ondan daha iyi diye. Ve o oyuncuyu 1.8 milyona aldilar. Fişek gibi

Burada iki taraflı da düşünmek lazım. Şampiyon olmamızın önemli etkenlerinden biri Kerem-Icardi işbirliği idi. Ayrıca Rashica da iyi katkı sağladı.

Maalesef en verimli olduğumuz bölgeye Tete-Ziyech-Zaha getirince onun da bölgesini değiştirip verimini düşürdük.

Geçen sene bir ileri iki geri tam randımanlı oynayamadı. Bu sene biraz hareketlendi ama eski formunu yakalayacağını pek düşünmüyorum. Bats-Mertens bağlantısı bu ilk bir aydaki durumu belirler.
Ne yapalim renktas kerem oynucak diye adammi almayalim

Ozaman barcelona mal ronaldinho varken messiyi getirdiler

Madrid gidip mbappe aldiginda kimse rahatsiz olmusmudur

Yada Haland city yaptiginda

Profosyenel sen kim gelirse gelsin oynayip formayi alacaksin kimsenin genc kiz triplerini cekecek hali yok ucretin azsa git konus

Ya topunu oyna yada cek git ne lan bu ergen tripleri anaokulumu burasi

Koskoca yaz bitti hala yeni yeni isimler düşüyor ya bizden ne isteseler haklılar bizimkilerde yaptık diyebilmek için vermeye hazır bu yönetim ve teknik ekibin şu saat itibari ile transfer yapması yasaklanmalı takımın geleceği için

Şu anki durumda keskin bir değişim olmadığı sürece beklenen son ortada Furkan. Dediğin gibi bizler gene tüm maçları izleyip destekleyeceğiz fakat görüntü ve tablo çok net duruyor.
Valla öyle renktaşta ne yapak genede konduramıyoruz. Bu kadar zincirleme hata ve yanlışın sonucu başarısızlık, mucize bekleyecez.

fatih-terim-fatih.gif
Eldeki kanat sayısi 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt