Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot zaten ortada kaldi bence, Hollanda ligine falan gitmeyecegine gore ya Arabistan'da para icin oynayip futbolu kafasinda bitirecek ya da buraya gelecek.

Sergioyu gulagları gönderip burası senin antrenman sahan diyelim

Bülent Abinin söylediğine göre bu yaz yapılan transferlerin maliyeti ve kaybedilen gelirler için yönetimdekiler “Bizden sonrakiler düşünsün” diyormuş.

Et hayranlarının gözü yaşlı pıt pıt

Hocam Allah aşkına bu nasıl haber dili? FA asla %100 itibar edilecek bir şahıs değil o ayrı konu da şu haber dili kesinlikle manipülasyon kokuyor. Galiba anlaşmış, ibralaşmışlar...ET'un ibra ihtiyacı mı var adam yönetim dışı şuan.

Florya için Dursun'a yetki verdin, rüzgar ters esmeye başlayınca da malum...

Uzun bir süre sonra forum ilk kez giriyorum. Sırf bu postu yazmak için girdim. Sonrasında tekrar uzaklaşacağım.

Bugün gk üyesi bir yakınımla konuştum. Ne kadar doğrudur bilinmez ama söyledikleri aynen şu şekilde:

Florya yetkisi verilirken konulan en az %50 pay maddesinden başkan çok rahatsızmış. Bu nedenle aynı Riva'da yaptığı gibi sıcak para girişiyle borçların en azından bir kısmının ödenebilmesi için %50'nin çok daha altında bir miktara kulübü razı etmek istediğini ve bunun için de kasıtlı olarak saçma sapan paralar harcayıp borcu artırdığını söyledi. Böylece batıyoruz edebiyatı yapıp kulüpte bir panik havası oluşturulacağını ve kolay bir şekilde peşkeşin tamamlanabileceğini düşünüyor yakınım.

Ne kadar doğrudur ya da uygulanabilir bilmiyorum ama bazı gk üyeleri aynen bu yazdıklarımı yaşayacağımızı düşünüyor.

Önemli bir konu olmasa yine girmezdim ama birilerinin bunları okumasını istedim.

Bu arada Okan hocanın müritleri de mutludur umarım.
Bunun aynısını bende yukarılarda yazdım çünkü bunun başka açıklaması olamaz.
10 milyonlara 21 yaşında osler gidiyor. 12-15 milyon eurolara locko vb beklerin tekliflerini okuyoruz.
Hiç biri yoksa dorgu diye adam bek olarak içimizden geçti.
Nelsson, marcao, boeyleri bulan scout ekibi 10 milyondan aşağıya herhangi bir bek bulamıyor.
Avrupa oyuncu göndermek için kaynıyor, 50 tane oyuncusu olan chelsea var geçen sene kiraladığı kanat oyuncusunu bu sene sattılar 22 milyon euroya. Bunun gibi nice cevherler var ve biz oyuncu bulamıyoruz.
Ki bu adamlar bu kadar parayla feghouli, badou, belhandalı takımı kuran adamlar.
Çok para veriyorduk ama insan yiyordu kadro, şu an takımda 3 bölgede alternatif yok.

Bir an önce bu herifleri sadece şu sebepten bile göndermek lazım.
Para yok diye ağlayamazlar, kadroda oyuncu şişliği var diye ağlayamazlar.

Arias'ı önde Torreira gibi kullanacak işte Okan bariz belli.

Defansif kanat oyuncusu gibi prese salacak.

Kapılan topları Barış-Kerem ile İcardi'yi hızlıca buluşturmak istiyor.

Ama Okan'ın anlamadığı şu.

İcardi kontra oyuncusu değil. İcardi takım sete oturduğunda katkı veriyor.

2022-2023 de takım sete iyi oturduğu için daha üst düzey oynadı. Kenar ortalarında da boyu çok uzun olmamasına karşın iyi katkı veren bir oyuncu. Abdulkerim'in kavisli ortalarına attığı goller vs.

Bizim takımın sorunu sete oturamamamız bir türlü. Hızlıca kaleye de inemiyoruz artık o ayrı vaka ama Galatasaray tarihinde en iyi oyunları play-maker kanat ile oynadı (Hagi, Sneijder'i kanata atıp oynattığımız dönemler, geçen sene son 10 hafta Ziyech'i yine benzer kullandığımız periyot vs az da olsa yine)

Arias-Kerem-İcardi ile geçişleri iyi değerlendirirsin belki ama çok geçiş fırsatı vermiyor rakipler bize karşı defansif oynadığı için.

Çözülen taktiğe ek yapmaya çalışıyor hala.

Bizim net şekilde set oyunu oynamamız lazım.

Onun için üçlü orta saha diyoruz. Geçiş yememek için de Torreira öne çıkınca arkasına sağlam 6 lazım diyoruz.

Ama yok, hala kafa 2022-2023'de kalmış. Yok artık, o takım. Çözüldü hocam.

Rabiot ister misin üstad

Torreira-Rabiot
Sara

Torreira-Sara
Rabiot​

Hangisi mantikli
Basimizdaki teknik direktor yine ayni oyun anlayisinda devam edecegi icin bir fark olmayacak bence ama diyelim ki Rabiot'u aliyoruz, uclu orta sahaya gecip en azindan Avrupa Ligi maclarina takimi bu yonden hazirlamali:

Torreira
Sara---------Rabiot

Ligde nasil oynattigi cok onemli degil zaten rakiplerin 80%'i bos beles takimlar. Bize caliskan, ikili mucadelerde ayakta kalabilen sert ve topla ilerleyebilen biri alinmayacagi icin soyluyorum bunu.

Yoksa profil olarak farkli bir oyuncu gerekiyor bize artik Sara transferinden sonra ama dedigim gibi Okan Buruk baska dusunuyor.

Yine dişe dokunur tek bir haberin çıkmadığı güne hoşgeldiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt