- 16 Haziran 2010
- 191.055
- 133.856
- 6.478
Rabiot zaten ortada kaldi bence, Hollanda ligine falan gitmeyecegine gore ya Arabistan'da para icin oynayip futbolu kafasinda bitirecek ya da buraya gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot ister misin üstadRabiot zaten ortada kaldi bence, Hollanda ligine falan gitmeyecegine gore ya Arabistan'da para icin oynayip futbolu kafasinda bitirecek ya da buraya gelecek.
Et hayranlarının gözü yaşlı pıt pıt
Bunun aynısını bende yukarılarda yazdım çünkü bunun başka açıklaması olamaz.Uzun bir süre sonra forum ilk kez giriyorum. Sırf bu postu yazmak için girdim. Sonrasında tekrar uzaklaşacağım.
Bugün gk üyesi bir yakınımla konuştum. Ne kadar doğrudur bilinmez ama söyledikleri aynen şu şekilde:
Florya yetkisi verilirken konulan en az %50 pay maddesinden başkan çok rahatsızmış. Bu nedenle aynı Riva'da yaptığı gibi sıcak para girişiyle borçların en azından bir kısmının ödenebilmesi için %50'nin çok daha altında bir miktara kulübü razı etmek istediğini ve bunun için de kasıtlı olarak saçma sapan paralar harcayıp borcu artırdığını söyledi. Böylece batıyoruz edebiyatı yapıp kulüpte bir panik havası oluşturulacağını ve kolay bir şekilde peşkeşin tamamlanabileceğini düşünüyor yakınım.
Ne kadar doğrudur ya da uygulanabilir bilmiyorum ama bazı gk üyeleri aynen bu yazdıklarımı yaşayacağımızı düşünüyor.
Önemli bir konu olmasa yine girmezdim ama birilerinin bunları okumasını istedim.
Bu arada Okan hocanın müritleri de mutludur umarım.
bu geceşu lanet transfer dönemi ne zaman bitiyor ya
Yarin kurtuluyoruzşu lanet transfer dönemi ne zaman bitiyor ya
geldi mi ki? Bence sadece dedikodu. Bu çapsızlar Kasımpaşa'dan topçu alamaz kaldı ki transferin bitmesine 2 gün kala dünyanın öbür ucundan topçu getirecek.Beklenti olmayan topcular her zaman iş yapmıştır bkz: cesar prates
Arias icinden gececek ligin
Sara nin onde oynaması mantıklı.Rabiot ister misin üstad
Torreira-Rabiot
Sara
Torreira-Sara
Rabiot
Hangisi mantikli
dombele haftanin 11 inde..
ilerleyen haftalarda zaha yi da görcez burda
Basimizdaki teknik direktor yine ayni oyun anlayisinda devam edecegi icin bir fark olmayacak bence ama diyelim ki Rabiot'u aliyoruz, uclu orta sahaya gecip en azindan Avrupa Ligi maclarina takimi bu yonden hazirlamali:Rabiot ister misin üstad
Torreira-Rabiot
Sara
Torreira-Sara
Rabiot
Hangisi mantikli
@Abdullah papurkimin feykisin dzelal
Beklenti olmayan topcular her zaman iş yapmıştır bkz: cesar prates
Arias icinden gececek ligin