Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.808
- 43.928
- 4.333
Kendisini kulübün sahibi belledi herhal
2,75 para veriyoruz sportif direktörlük yapsın bari salatalık herif.
Gitsin transfer görüşmeleri yapsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisini kulübün sahibi belledi herhal
Sen planlamayi dogru yaparsan (Avrupa kulupleri gibi) zaten sezon basi hangi mevkilere oyuncu lazim oldugu coktan belirlenmis olup ona gore transfer piyasasini taramaya baslarsin.ee vardı istemiyordu sonra sorunlar oldu gittiler şimdi istiyor çok doğal değil mi ? Planlama yanlış mı desek yoksa zamansız planlama mı desek bilemedim. Oğuz Aydın konusunda da bence çok üst düzey futbolcu değil .
İlk sezon Rashica ile sete daha rahat oturuyorduk arkadan da Boey geliyordu.Bu orta saha düzeni çok uygun. Sara-Rabiot tam kilit/ara pas atacak adamlar, Barış-Kerem doğru koşularla sonuca direk gidilebilir.
Bu arada @Alpay Asma 'nın "İcardi kontra oyuncusu değil. İcardi takım sete oturduğunda katkı veriyor." yorumuna %100 katılıyorum. Bu çok önemli bir nokta, Icardi'yi verimsizleştiren de bu oluyor zaten.
Kanatlar hızlıca yarı sahayı geçip kaleye inmek istiyor. Genellikle top kaybı ile bitiriyoruz. Icardi en çok biz yarı sahaya yerleştiğimizde değerli oluyor.
Umulmadık bariyerlerin Allah cezasını versin demek geliyor içimden ama sorun bariyerler de değil bizim yönetimde..Gökhan Dinç:”Galatasaray,Jakobs’dan sonra yetiştirebilirse bir kanat transferi yapıp transferi kapatacak.
Hadi bakalım hayırlı bir hafta olsun. Bu arada Netflix var mi? Uyku icin Star wars serisini de tavsiye ederim. 2 aydir basladim. 4. bolume gelmek uzereyimBu sefer biraz daha iyi uyudum ama pazartesi sendromu yüzünden keyfim yok.
Ben zaten doğru bulmuyorum ama söylediği zamanda vardı elinde.Zaha gitmek istemiyordu,Ziyech umutluydu kerem gitmeyeceğim diye tutturmuştu bu durumda kanat çok var gerek yok demiş olabilir iyi tarafından bakarsak.Ancak 7 oyuncu falan istediği nereden çıktı ? Herkes sol bekten sonra 1 kanat oyuncusu ile sezonu kapatacağımız söyleniyor asıl fiyasko bu olur. Bu takımın bariz ortasaha ihtiyacı olduğunu ezelin kör annesi gördü Okan göremedi.Sen planlamayi dogru yaparsan (Avrupa kulupleri gibi) zaten sezon basi hangi mevkilere oyuncu lazim oldugu coktan belirlenmis olup ona gore transfer piyasasini taramaya baslarsin.
Sezon basi elimde cok kanat var zaten sampiyon kadromuzu koruduk, bize 3 transfer yeterlidir kanat transferi istemiyorum diyen bir teknik direktor(!) simdi bitmek uzere olan transfer doneminde kanat ister oldu ve 3 oyuncu daha istermis. Yani totalde 7 oyuncu almis oluyoruz bu durumda.
Amatorce yonetilen bir kulup anca boyle olurdu zaten.
Seceneklere göre ikisinden biri olsa bari sıkıntı bu transfer dönemi.Depayı alırım ne vereceği ne veremiceği belli en azından bazı maçları çözer gene arias bence birlik değil güney Amerika takımları aşırı ofansif takımlar ve defansları yumuşak genelde bizim ligden yumuşaklar
Hojbjerg ve Bissaka tam bizim aradığımız oyunculardı. Birçok kez yazdım. Bissaka'yı alamazmışız ama Hojbjerg Marsilya yaptı, doğru bir proje ile net ikna olurdu.İlk sezon Rashica ile sete daha rahat oturuyorduk arkadan da Boey geliyordu.
Önde iyi çoğalıp geride daha iyi savunuyorduk.
Kerem verkaç dışında oyunda birinci opsiyon değildi.
Mertens-Rashica ve Torreira da basan isimler olduğu için dar alanda önde tutuyordun topu. Boey de hep önde ve topu kaybedince de en geç orta saha çizgisi kenarında topu tekrar kazandırıyordu. Ve tabiki Oliveira 6-7 ay çok ciddi katkı verdi pas oyununa.
Takımın boyu Boey gittğinden ber 30 metre uzadı. Pasör olarak da Kerem Demirbay Oliveira’nın gerisinde bana göre.
Mertens 2 yıl yaşlandı ve daha hareketsiz. Torreira tek kalıyor.
8 lazımdı
6 lazımdı
Okan’ın sistemi için Hojbjerg lazımdı ikisini birden yapan.
Arkaya da Bissaka şarttı.
2 transfer yapılsa bile yeterdi şu şekilde
ARiası tanımıyorum siz tanıyor musunuz ?Arias gelecekse gelmemesi daha iyi net iyi oyuncu ama bizim ihtiyaç olan profil değil bize güçlü atlet adamlar lazım
Var.Hadi bakalım hayırlı bir hafta olsun. Bu arada Netflix var mi? Uyku icin Star wars serisini de tavsiye ederim. 2 aydir basladim. 4. bolume gelmek uzereyim![]()