- 20 Mayıs 2011
- 23.147
- 10.158
- 1.873
Dursun Bey bu ara Erden Bey ile görüşecek diyorlardı Gardi işi öyle mi çözüldü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla normalde başka transfer olsa tamam derim de osimhen gelme ihtimali varsa alırsın, böyle bir oyuncuyu 20 30 yılda bir getirebilirsinSolbek yok, yedeği zaten yok, sağbek yedeği yok, ası da zaten yedek gibi
Ortasaha eksik, kanat eksik
Yönetim: o zama santrfor alalım
Umarim 11m + 2-3m bonus vs vardirKerem gitmis resmen diyor BCT
11 milyon euro
ben gelsin isterim zaten, çap olayını söyledimMckenie kucumsemeyin abi cok degisik bir cocuk kalipli hizli suratli fizigi kuvvetli ceza sahasi kosusu var gol atiyor dripling yapiyor vallahi gelsin herkes mckenie hastasi olur
Alayına koyduk abi bu kez son raundda Rocky Balbao gibi olduk resmenNesri essegi icin atlet adam burada çok is yapar diyen gizli kuslara osimhen şoku
Katilmiyorum cunku tek bir anlayis ile sezon gitmez. Simdi mac icinde olur bazi rakiplere karsi olur, mecbur ofansif kanatlarla oyuna degisiklik getirmek isteyebilir hoca. Bu durumda elimizde sadece BAY, Ziyech ve Yunus kalmisken mecbur sol taraf bos kaldigindan adam alinmali. Bek olarak da sadece Jacobs olmus oluyor elimizde. Sol tarafta profil olarak baska adam da alinabilir 352'ye uygun seklinde.
Başka adam yok ki. Eldeki en iyi seçenek bu. O bekler yerine kimi koyacağız? Daha iyi bir alternatif yok.O beklerle ve ortada Sara'yla, 2 stoperle, biri de düşüşteki Apokerim'ken... 5 yemelere ve YB facialarına devam etmeye niyetlisin sen...