Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Bey bu ara Erden Bey ile görüşecek diyorlardı Gardi işi öyle mi çözüldü?

Mckenie kucumsemeyin abi cok degisik bir cocuk kalipli hizli suratli fizigi kuvvetli ceza sahasi kosusu var gol atiyor dripling yapiyor vallahi gelsin herkes mckenie hastasi olur
ben gelsin isterim zaten, çap olayını söyledim

Ziyech’in yerine daha kaliteli yabancı bulamayabiliriz cidden yav şu gün

İtalya’daki diğer stoper Djalo’dur muhtemelen. Porto’ya yakın deniliyor ama belli olmaz

Rabiot premier lige gidecek gibi. Avrupadaki butun haberler o yonde. Premier ligde transfer donemi kapanmis olsada kontrati elinde olan topculari alabiliyorlar.

Rabiot kesinlikle şart oldu.

Arkadaşlar forumda Hanfendinin yaşına en yakın benim.

Şampiyonluk için, Galatasaray için birde Avrupa Birliği pasaportu için kendisiyle izdivaça talibim eğer kabul ederlerse

20240902_182136.webp

Katilmiyorum cunku tek bir anlayis ile sezon gitmez. Simdi mac icinde olur bazi rakiplere karsi olur, mecbur ofansif kanatlarla oyuna degisiklik getirmek isteyebilir hoca. Bu durumda elimizde sadece BAY, Ziyech ve Yunus kalmisken mecbur sol taraf bos kaldigindan adam alinmali. Bek olarak da sadece Jacobs olmus oluyor elimizde. Sol tarafta profil olarak baska adam da alinabilir 352'ye uygun seklinde.

Ben bu transferlerin gidişine bakarak B planlarının da kanatsız olacağını varsaydım ve eğer ekstra stoper ve bu santraforlar olacaksa ve kanatlı bir B-C planı olacaksa çok sınırlı oynanacak anlamına gelir, ya da gelmesi lazım. Elbette alternatif birileri bulunabilir ama direkt sol kanat oyuncusu değil de 3-5-2'de de çeşitli mevkilerde oynayabilecek ama gerektiğinde kanat gibi de oynayabilecek birileri olabilir.

Sara 18
Jelert 9

Takımın en skorer oyuncusu 11

Yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osimhen çekiyoruz, rabiotlar falan deniliyor iki tane dev spor kanalı umursamıyor bile. bu konu hakkında havadan sudan konuşsanız reytingler zirve olur yahu.

O beklerle ve ortada Sara'yla, 2 stoperle, biri de düşüşteki Apokerim'ken... 5 yemelere ve YB facialarına devam etmeye niyetlisin sen...
Başka adam yok ki. Eldeki en iyi seçenek bu. O bekler yerine kimi koyacağız? Daha iyi bir alternatif yok.

En pahalı 5 orta sahadan birini alacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt