- 31 Ağustos 2021
- 54.205
- 39.514
- 2.228
Italyan medyasi manipulasyon hesabiSon haftaya kadar bize teklif bile verilmemiş yazılanlara göre. Öyle 5-6 verildi reddedildi diye bol keseden yazıyorlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Italyan medyasi manipulasyon hesabiSon haftaya kadar bize teklif bile verilmemiş yazılanlara göre. Öyle 5-6 verildi reddedildi diye bol keseden yazıyorlardı.
anladım. ben de direkt tabela katkısı olarak bakmıştım.Ana plan oyuncusu diye alındı ben planlama özelinde söylüyorum.
Soke soke aliyor ama bizim takimda bu ekstra zor bir is.olaya sadece altyapı gözüyle bakmayalım. altyapımızdan çıkmamış ama o yaşlarda gs'a gelmiş nice oyuncu çıkartmadık mı?
iyi oyuncu genç de olsa oynuyor. formayı alıyor abi. ozan kabak, gs'ın stoperleri sakatlandığı için parlamadı. iyi oyuncu olduğu için parladı. şimdi gs'ın tüm stoperleri sakatlansın mesela, metehan'dan bir ozan kabak olur mu?
ancak diğer bir örnek, arda ünyay'ı kesmeye kimin gücü yetebilir mesela? formasını aldı. göreceksin ki gs'ın as oyuncusu olacak söke söke sezon içinde. keza barış alper, hatta kerem de alt liglerden geldiler ve formalarını söke söke aldılar.
bizim altyapı ürünlerinin çoğu zaten yanlış seçimler. belki bu son jenerasyondan bir kaç oyuncu yine çıkar ve formasını alır ama, sahada gördüğümüz bu hamza gibi çocuklar falan çoğu topçu değil ya. gençlere şans vermek işin sadece bir kısmı bence. iyi olan genç, formasını söke söke alıyor.
bittiYağmur başladı çok şükür
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi