Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir çiçekle bahar gelmez. Kerem özel ve yetenekli bir oyuncu, ancak eksikleri var. En büyük eksiği top kontrolü ya da son vuruş değil, mental dayanıklılık. Fenerbahçe’ye giderse fark yaratır, ama şampiyonluk için daha fazlası gerekir.

Yağmur başladı çok şükür

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en az 2 orta saha lazım bu takıma ben sağ bek,kaleci falan geçtim artık.En önemli olarak buraya oyuncu lazım avrupada oynamak istiyorsak eğer.Rakip iyi alan kapatıp önde basınca sağlam orta sahan olmazsa çıkamıyorsun , iyi orta sahan olmazsa karşılayamazsın da hatta.Önce orta saha lazım bu takıma

olaya sadece altyapı gözüyle bakmayalım. altyapımızdan çıkmamış ama o yaşlarda gs'a gelmiş nice oyuncu çıkartmadık mı?

iyi oyuncu genç de olsa oynuyor. formayı alıyor abi. ozan kabak, gs'ın stoperleri sakatlandığı için parlamadı. iyi oyuncu olduğu için parladı. şimdi gs'ın tüm stoperleri sakatlansın mesela, metehan'dan bir ozan kabak olur mu?

ancak diğer bir örnek, arda ünyay'ı kesmeye kimin gücü yetebilir mesela? formasını aldı. göreceksin ki gs'ın as oyuncusu olacak söke söke sezon içinde. keza barış alper, hatta kerem de alt liglerden geldiler ve formalarını söke söke aldılar.

bizim altyapı ürünlerinin çoğu zaten yanlış seçimler. belki bu son jenerasyondan bir kaç oyuncu yine çıkar ve formasını alır ama, sahada gördüğümüz bu hamza gibi çocuklar falan çoğu topçu değil ya. gençlere şans vermek işin sadece bir kısmı bence. iyi olan genç, formasını söke söke alıyor.
Soke soke aliyor ama bizim takimda bu ekstra zor bir is.

En az 4 hamle ihtiyacı var. Kaleci, sağ bek, stoper ve orta saha. 25 gün kaldı. Yönetim işi inanılmaz ağırdan alıyor. Bu gidişle cuesta, jelert tarzı hamleler gelir. İşin ciddiyetine varsınlar artık.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan takıldım kaldım feyenoord formasının sırtı da parçalı

demek ki uefa kuralı değil bu

derhal o federasyon binasını basıp tek parça sırt mallığına bir son verilmeli @yönetim

Feyenoord çok cacık bi ekipmiş, baya tecrübesiz ve amatör oyuncuları var. Sol açık ne enteresan adammış diyordum istanbulspordan gittiğini maç sonu öğrendim. Sağ açıkları kalite, steijn zaten bilinen biri, bir de timber ve ahmedhodzic var. Gerisini kimdir nedir hiç bilmiyorum ama işte adamlarda sistem var, bir şekilde oyundan kopmadan 90 dk devam ediyorlar çabalamaya. Bizim takımlarda en büyük eksiklik taktik disiplin. Zaten onu becerebilsek avrupada başarı gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt