Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 12.985
- 7.811
- 1.588
Hic isim olmaması cok garip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benide 9 numaraları irite etti abi herif ağır işlevsiz squid game ilk oyunda elenen karakterlere benziyordu.Bu Steijn nasıl 31 gol atmış lan, rezalet oynadı bugün.
Moderi bilirsin ustad ve bence müthiş bir adamFeyenoord çok cacık bi ekipmiş, baya tecrübesiz ve amatör oyuncuları var. Sol açık ne enteresan adammış diyordum istanbulspordan gittiğini maç sonu öğrendim. Sağ açıkları kalite, steijn zaten bilinen biri, bir de timber ve ahmedhodzic var. Gerisini kimdir nedir hiç bilmiyorum ama işte adamlarda sistem var, bir şekilde oyundan kopmadan 90 dk devam ediyorlar çabalamaya. Bizim takımlarda en büyük eksiklik taktik disiplin. Zaten onu becerebilsek avrupada başarı gelir
Moder mi var bunlarda hiç görmedimModeri bilirsin ustad ve bence müthiş bir adam
Hollanda liginin bokluğu sürekli suratımıza çarpıyor.Bu Steijn nasıl 31 gol atmış lan, rezalet oynadı bugün.
Bu arada sunu bence goz ardi etmemek lazim ki Kerem'in up and down lari cok var. Bunu bizim gibi bir takimda yasadi ve onu ayaga kaldiran bir suru insan oldu. Ben ayni seyin fener tarafinda olacagini dusunmuyorum. Katki verir ama Kritik donemeclerde bence basarisiz olacagini dusunuyorum. Karakter konusuna da 100% katiliyorum.Kerem fenerde her türlü iş yapar ama bizde yaşadıklarını orada da yaşar.
Her puan kaybı, her kayıpta top kayıplarına sövülür.
Ofansif açıdan öngörülemez bir adam olduğunu ve pozisyona girmede üst seviyede olduğunu hep söylemişimdir ama yüksek top kaybı yüzdesiyle oynamasına tahammül etmek zor.
Yine de saha özelinde her türlü iyi transfer olur en basiti geçen seneki Maximin’den, Oğuz’dan falan daha faydalı olacağı kesin.
Ha karaktersizin tekiymiş orası ayrı bir durum.
Ne gördün de dedin bunu canımj. duran oldukça osuruk bir topçuymuş bu arada. #ilk #izlenim.
çok hareketsiz hiç hırs yok gibij. duran oldukça osuruk bir topçuymuş bu arada. #ilk #izlenim.
bir şey göremedim. ondan yazdım. osuruk, görünmezdir zira.Ne gördün de dedin bunu canım
Duran emmiye ver şut çeksin başka bi bok yok. Osimhenle şunu kıyaslayan fb medyasına kabotaj bayramındaki yağlı direği hediye ediyorumj. duran oldukça osuruk bir topçuymuş bu arada. #ilk #izlenim.
Hebir şey göremedim. ondan yazdım. osuruk, görünmezdir zira.
Selke de var. Gayet iyi adam. Feyzullayevi de almışlar, tehlike adamBasaksehir başımıza bela olacak bence.o 3 harflileri olan meral karısı doğruyu söyledi
Heriflerin forveti da costa ve somudov