Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feyenoord çok cacık bi ekipmiş, baya tecrübesiz ve amatör oyuncuları var. Sol açık ne enteresan adammış diyordum istanbulspordan gittiğini maç sonu öğrendim. Sağ açıkları kalite, steijn zaten bilinen biri, bir de timber ve ahmedhodzic var. Gerisini kimdir nedir hiç bilmiyorum ama işte adamlarda sistem var, bir şekilde oyundan kopmadan 90 dk devam ediyorlar çabalamaya. Bizim takımlarda en büyük eksiklik taktik disiplin. Zaten onu becerebilsek avrupada başarı gelir
Moderi bilirsin ustad ve bence müthiş bir adam

Bu Steijn nasıl 31 gol atmış lan, rezalet oynadı bugün.
Hollanda liginin bokluğu sürekli suratımıza çarpıyor.
Yusuf denen elemanı buradan dandik de olsa bir yere kiraya göndermeliyiz. Gerekiyorsa oynatsınlar diye para da vermeli, bunu paklarsa oralar paklar. Mal kulübün biri gelir ister belki.

Kerem fenerde her türlü iş yapar ama bizde yaşadıklarını orada da yaşar.

Her puan kaybı, her kayıpta top kayıplarına sövülür.

Ofansif açıdan öngörülemez bir adam olduğunu ve pozisyona girmede üst seviyede olduğunu hep söylemişimdir ama yüksek top kaybı yüzdesiyle oynamasına tahammül etmek zor.

Yine de saha özelinde her türlü iyi transfer olur en basiti geçen seneki Maximin’den, Oğuz’dan falan daha faydalı olacağı kesin.

Ha karaktersizin tekiymiş orası ayrı bir durum.
Bu arada sunu bence goz ardi etmemek lazim ki Kerem'in up and down lari cok var. Bunu bizim gibi bir takimda yasadi ve onu ayaga kaldiran bir suru insan oldu. Ben ayni seyin fener tarafinda olacagini dusunmuyorum. Katki verir ama Kritik donemeclerde bence basarisiz olacagini dusunuyorum. Karakter konusuna da 100% katiliyorum.

Bunlar şimdi irfan gol yedi diye kaleci bile alırlar ama biz 2 adam bile zor alıp yine eksik gireriz sezona

Basaksehir başımıza bela olacak bence.o 3 harflileri olan meral karısı doğruyu söyledi

Heriflerin forveti da costa ve somudov

Osimhen nere Duran nere arkadaş Osimhen'i Barcelona'ya koy taparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt