Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bir kuple restes skills izledim, bana biraz hentbol kalecisi gibi geldi, topları genelde çeliyo tuttuğuna şahit olmadım, evet feci atlet ve çevik, ama sanki spektaküler kurtarış yapmak için kendini kalede büyüteceği yerde küçültüyor ve öyle atlıyor, yani kendini geri çekerek uçtuğu için her kurtardığı şut çok spektaküler görünüyor. Sonra hava topuna çıkıp aldığını da görmedim, musleranın bir numaralı zaafıydı biliyorsunuz. Zıpır bir şey gibi geldi kısacası.
Çelme olayına da kesinlikle katılıyorum. Guzel yorumlamışsın vala. Gerçekten kurtarışları güzel görünüyor. Kendini küçültüp geri çekerek atlaması yorumun ilginç bir tespit. Bazi pozisyonlarda panter gibi atlıyor. Bu arada kaleyi terketmiyor dediğim kısımda yan toplardan bahsetmiştim. Ki sende bahsetmişsin. Yoksa açıyı daraltmak için güzel çıkışları var. Kesinlikle yetenekli bir kaleci. Fransız Atubolu bu adam. Ya da Atubolu için Alman Restes mi desek :)

Bakalim kac turlu yalan soyleyecek Galatasaray hakkinda biu satilmis? Sirf ekmegini yedigi klup hakkinda degil eski hocasini ve takim arkadaslarini da satacak, iki yuzlulukte cigir acacak.

Yönetim artik Transfer mi yapsak? Fenere bakin onlarda adam akli transfer yapmadi Feyenoorda yenildi. Bizim rakipler cok daha güclü olacak.

Tired Wake Up GIF by good-morning

Üst düzey sağ bekleri alamıyor muyuz? Abartılı mı fiyat çekiyorlar? Ya da satmıyorlar rmı? Tamam başka bir Jelert falan almaktansa gidelim Zeki'yi alalım. Ama o zaman ne yapıp edip Bissouma'yı biz alalım; Tottenham'la aramız iyi sanki, oyuncu CL falan için bizi tercih etmekte ısrarcı olursa uzun vadeli bir ödemeyle alabiliriz bir ihtimal tuzlu da kaçsa. Onu alırsak Lemina'yı da orta saha ile beraber sağ bek rotasyonunda düşünsek, sağ beki Zeki/Lemina/Sallai götürebiliriz. Taş gibi de olur. Seneye Sallai'yi gönderebilirsek sağ bek denk gelirse upgrade ederiz. Ben parayı sağ bek yerine orta sahayı bir tık daha elit yapacak oyuncuya harcamaya gayet fitim. Bir de son günlerde İlkay'ı bedavaya alırsak Torreira-Sara-Bissouma-Lemina-İlkay-Yunus orta sahası görülmemiş bir şey olur. Hatta İlkay gelirim diyorsa Tottenham'a Bissouma karşılığında Sara'yı da verebiliriz, ihtiyaçları varsa yani, hatta verelim ama bizde 1 sene kiralık kalsın, CL tecrübesi kazansın :)

İnlşallah keremide alırlar görüldüğü üzere birbirine girecekler en ufak kaosta yenilgide keremin toksikliğini ve taraftara atar giderini görür gibiyim 😂

kerem orda hemen ilk yıl atar gider yapamaz nazı geçmez kimseye. Kulağını çekerler hemen.
Karıştırır sus pus durmaz çünkü çocuk kendini olduğundan büyük görüyor egosu oynadığı futboldan çok daha büyük durumda keremin net kavga çıkar

Sağ beke al zekiyi geç uğraşma boşuna. Eren Elmalıdan daha aşağı bir oyuncu değil. Bizim oyun sisteminde beklerden beklentimiz geçişleri öldürmesi ve öndeki kanadın arkasını toplaması zeki de tam öyke bir adam. Asıl stopere baba adam lazım bize abdülkerim sıkıntı davinson desen sakatlığa meyilli bir adam acilen sağlam bir stopere ihtiyacımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt