Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon basindan bu yana dünya capinda kaleci isimleri medya’ya düsmemis olsaydi bence ugurcan transferine taraftar olumlu bakabilirdi

Ugurcan burda konusuldugu gibi kötü bir kaleci degil

Hatta en iyi yerli kaleci oldugunu düsünüyorum

Alisson,ederson,donnaruma ve trubin gibi kalecilerin olmayacagini görmüs olduk

Bu kaleciler disinda kim gelirse gelsin ugurcan dan daha iyi olacaklarini da düsünmüyorum

Yani ugurcan seviyesinde bir kaleci gelecek diye tahmin ediyorum

Bizde farklıyız artık hocam. icardi, morata ve sane elit oyuncular
Yav farkli derken maddi anlamda, adamlarin baska caresi yoktu o an zaten oyunculari kayit ettirmekte zorlaniyor yani gidip cok pahali kaleci alacak durumlari yoktu demek istedim.

Tek sezonluk kaleciye 20 vermek riskli iş. Onun yerine restes'i ikna etmeye çalışmak daha iyi olur en azından adamda potansiyel yüksek ve bizde tutmasa bile alicisini bulursun her türlü.
Restes'i alabileceğimizi pek düşünmediğim için yazmadım yoksa Lammens'i zaten pek bilmiyorum bonservisi yüksek- genç demek istedim. Alabileceğimize inansam ismi geçen genç kalecilerden alacağım en net isim Tzolakis olurdu.

Eskiden sağ sol bek denilince brezilyalı oyuncular akla geliyordu. Defansif zaafları yüzünden mi vazgeçildi brezilyalilardan.
Türkiye de doğru düzgün sağ bek yok düşünüyorum alınacak oyuncu yok .

Eskiden sağ sol bek denilince brezilyalı oyuncular akla geliyordu. Defansif zaafları yüzünden mi vazgeçildi brezilyalilardan.
o zamanın menajerleri kalmamıstır.

Brezilya pasaportu pahalı o sebeple. Bizle adı 1-2 hafta önce geçen fiorentina beki dodo 30 milyon mesela.

Hayır ani bir sakatlık olur, sürpriz bir satış yaparsın bocalamayı anlarım. Ulan Muslera 2 senedir ben artık yokum diyor. Bok yiyenler siz neye hazırlandınız acaba? Şunu yapamayıp-Haziranda Sane indirmemiz ise apayrı bir çelişki yahu.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İcardi, torreira, mertes, davinson, osimhen, sane. Hepsi fırsat transferiydi ve yine bu tür oyuncular alındığı ortamda ben bazı kerkenezelerin gidip yine böyle 2-3 adam daha geleceğini düşünüyorum.
Ancak kale farklı ya kalede ciddi çalışma lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt