- 2 Temmuz 2011
- 132.704
- 55.609
- 5.338
Tyrique George cidden potansiyelli. Opsiyonlu kiralasak keşke kural için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav farkli derken maddi anlamda, adamlarin baska caresi yoktu o an zaten oyunculari kayit ettirmekte zorlaniyor yani gidip cok pahali kaleci alacak durumlari yoktu demek istedim.Bizde farklıyız artık hocam. icardi, morata ve sane elit oyuncular
Restes'i alabileceğimizi pek düşünmediğim için yazmadım yoksa Lammens'i zaten pek bilmiyorum bonservisi yüksek- genç demek istedim. Alabileceğimize inansam ismi geçen genç kalecilerden alacağım en net isim Tzolakis olurdu.Tek sezonluk kaleciye 20 vermek riskli iş. Onun yerine restes'i ikna etmeye çalışmak daha iyi olur en azından adamda potansiyel yüksek ve bizde tutmasa bile alicisini bulursun her türlü.
acayip bi ifb nefreti var bu adamın ya :d
o zamanın menajerleri kalmamıstır.Eskiden sağ sol bek denilince brezilyalı oyuncular akla geliyordu. Defansif zaafları yüzünden mi vazgeçildi brezilyalilardan.
Türkiye de doğru düzgün sağ bek yok düşünüyorum alınacak oyuncu yok .
Brezilya pasaportu pahalı o sebeple. Bizle adı 1-2 hafta önce geçen fiorentina beki dodo 30 milyon mesela.Eskiden sağ sol bek denilince brezilyalı oyuncular akla geliyordu. Defansif zaafları yüzünden mi vazgeçildi brezilyalilardan.
Türkiye de doğru düzgün sağ bek yok düşünüyorum alınacak oyuncu yok .