Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onana çizgi üstünde elit kurtarışlar yapan refleksleri kedi gibi güçlü bir kaleci. Kendisinin en büyük problemi gereksiz riskli hamleler yapmaya bayılması. Bu gereksiz özgüveni ve konsantrasyon eksikliği birleşince her sezon fiks 4-5 tane saçma sapan gol yiyor.

Onana'nın özeti budur. United'a kaybettirdiği puandan misliyle United'a maç kazandırmıştır veya oyunda kalmasını sağlamıştır.

Onana endiselerine katiliyorum ama yine de denemeye deger. Neden mi?

Melo da gelmeden önce yilin bidonu secilmisti Serie A‘da ama bizde efsane oldu.

Onana da aslinda iyi kaleci ama Manu‘da doku tutmadi nedense.

Onana endiselerine katiliyorum ama yine de denemeye deger. Neden mi?

Melo da gelmeden önce yilin bidonu secilmisti Serie A‘da ama bizde efsane oldu.

Onana da aslinda iyi kaleci ama Manu‘da doku tutmadi nedense.

Gözümüzün önünde oynanan bir lig Premier League. Hangi maçta, hangi an 'Aslında bu iyi kaleciymiş' dedirtti sana, renktaşım? Merak ediyorum. Ne zaman Manchester United maçı açsam, gol yemese bile taraftarına kan kusturuyordu.

Yau 4-5 transferin olması bu saatten sonra mümkün değil.

Zaniolo gitmeyecek. Köhn bi şekilde gidebilir talibi çıkar eyvallah ama Jelert ve Yusuf genç yabancı kuralıyla kalacak bence. Kimse almıyor bunları. Morata gidiyor, Nelsson da bir şekilde gider.

Günün sonunda 2 yabancı transferi falan yapar kapatırız dönemi. Ekstra gelen olursa yerli gelir o kadar.

Yau 4-5 transferin olması bu saatten sonra mümkün değil.

Zaniolo gitmeyecek. Köhn bi şekilde postalanır eyvallah ama Jelert ve Yusuf genç yabancı kuralıyla kalacak bence. Morata gidiyor, Nelsson da bir şekilde gider.

Günün sonunda 2 transfer falan yapar kapatırız dönemi.

mümkün değil 2 transfer

kale
defans
orta saha

bunlar kesin gelir

Kaleci
Sağ bek
Defansif orta saha
Ofansif orta saha

Stoper de lazım sayısal olarak bakınca aslında 5 oyuncu şart, ama en kötü 4 her türlü mecbur yoksa hem Avrupa hem ligi götürmek mümkün olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt