Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.682
- 11.599
- 1.473
Onana inter'de iyiydi ama Man Unit bildigin sıçtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi interdeyken atletik adamdı ama yine de ceza sahası çevresinde topla haşır neşir oluyordu genelde aynı şey değil ikisi.Üstüne çapraz da kopardı , ceza sahası golcüsü tekniği iyi diye 50-60 metre koşup pas atmaya çalışmasın bir zahmet ya.Hoca her şeyde saçmalıyor bari İcardi'yi de geride oynatmasın yaniİcardi bunu Inter'de de yapıyordu rtaş, orada da böyle oynatıyorlardı, çok iyi bi oyun zekası ve top dağıtma becerisi var niye kullanılmasın
Cuesta'ya engel olamadık ama buna izin vermeyeceğiz, direneceğiz bu sefer nebil bey.Hayırlısıyla onanayı alacağız inş
Teşekkür ederim ama yeni üye değilim aslında, az yazıyorum sadeceHoş geldin Ercan renktaş. Yeni üyeyi selamlayın

Tamam fb'li mehmetMehmet Özcan: "Fenerbahçe eğer Kerem Aktürkoğlu'nu alırsa Galatasaray misilleme olarak Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için harekete geçecek."
ben tamamım isterim
Mehmet Özcan: "Fenerbahçe eğer Kerem Aktürkoğlu'nu alırsa Galatasaray misilleme olarak Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için harekete geçecek."
ben tamamım isterim
Cursta kim yav?