Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öbek öbek sıçtı abi cidden, öbek öbek sıçtığı 20 maçtan bile fazladır... Oturup maç maç analiz yapabilecek olsak keşke... İlk geldiği sezon hele bir ara HER MAÇ yumurtluyordu bir iki tane... Sonra azıcık azaldı ama o azalmış hali bile üst düzey bir ligde üst sıraları hedefleyen bir takım için çok aşırı fazlaydı...
Bize bi Manu’da oynadığı her maçın ayrıntılı analizini yapabilir misin rica etsem? Bilgilenelim.

Nelson + Köhn paketiyle Romuloyu alalım yedek forvet olarak

Melo kötü olduğu için bidon seçilmedi. Fiorentina'da çok iyi bir sezon geçirdikten sonra Juventus'a yüksek bonservisle geldi. Ama beklentiyi karşılayamadı. Bu altın bidon seçilenler arasında Del Piero, Vieri, Adriano, Ronaldinho gibi efsaneler var. Sonuç olarak altın bidon ülkede en kötü performans gösterene değil yüksek beklentiyi karşılayamayan iyi futbolculara verilen bir şey.
Bu arada Ronaldinho hiçbir zaman altın bidon seçilmedi adaylar arasında gösterildi sadece

IMG_8432.webp

Edersonuda istiyorum şahsen onanayıda onanaya kötü diyoruz ama atkadıpımjz bir diğer husus herifin kendi taraftarı ederson la dalga geçiyor kolları yok diye özellikle edersonunda son sezonu facia alisson veya donnaruma tartışılmaz bambaşka seviyenin topçuları

Bu Yarek Gasiorowski hani real madrid falan istiyordu çok zor transfer falandı. Ulan herif 9 milyona gitmiş.
Abi allah aşkına bu cuestaya 8 milyon euro veren adam çıksın desin ki ben malım ve kulübün parasını peşkeş çektim.

onanayı interden alsak takla atarak 14 şehir falan değiştirilirdi

united çöplüğünde kim performans verebiliyor ki

antony bile ayrıldı coştu
Hocam bu adam forvet mi oynadı Manu’da ne alakası var. O zaman herkes Sommer’e niye itiraz ediyor yani.

Ziyech’ten yediği gollerin Manu’da olmasıyla ne alakası var mesela.

Kalecilik meziyetleri zayıfladı işte çok düşünmeye gerek yok. Burayı da mental olarak kaldıramaz bir tane hatalı gol yese dağılıyor.

İnterdeki kadar çalışmıyor olabilir refleksleri zayıflamış olabilir (mağara olma ihtimalini düşünerek ileri yaşlı oyuncuların daha çabuk çöktüğünü unutmayalım)

Lammense ben sicak bakmiyorum.. Kaleci dedigin daha dengeli olacak Musleranin uzun yillar istikrar gostermesinin sebebi de buydu .. Cok ucup kacip sov kisminda iyi ama elle hakimiyeti sektirmeleri falan baya zayif geldi..Muslera bu konuda dunyanin en iyilerinden biriydi..
Senin özelinde değil renktaş ama ben bıktım. Her ama her ismi geçen kaleciye bir kulp bulundu şu forumda. Valla bıkkınlık geldi. Donnarumma’ya bile “Geriden oyun kuramayız yaaaa” diyenler vardı…

Gelecek kaleciyi illa birileri yerin dibine sokacak. Bundan benim anladığım bu.

Manuya bakayım dedim bi yalnız fbden betermiş bunlar. Her maç farklı stoperler bazen 2li bazen 3lü, kalecinin ne suçu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt