- 29 Temmuz 2025
- 20
- 18
- 3
Onana inter de harikaydı yav ne oldu bu adama mençistırda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize bi Manu’da oynadığı her maçın ayrıntılı analizini yapabilir misin rica etsem? Bilgilenelim.Öbek öbek sıçtı abi cidden, öbek öbek sıçtığı 20 maçtan bile fazladır... Oturup maç maç analiz yapabilecek olsak keşke... İlk geldiği sezon hele bir ara HER MAÇ yumurtluyordu bir iki tane... Sonra azıcık azaldı ama o azalmış hali bile üst düzey bir ligde üst sıraları hedefleyen bir takım için çok aşırı fazlaydı...
Kara delik gibi kulüp geleni yutuyor.Sanki gidip de iyi oynayan varmış gibi onana boklaniyor bir de , garip cidden.Yaslisindan wonderkidine giden bok oluyor yavOnana inter de harikaydı yav ne oldu bu adama mençistırda
Bu arada Ronaldinho hiçbir zaman altın bidon seçilmedi adaylar arasında gösterildi sadeceMelo kötü olduğu için bidon seçilmedi. Fiorentina'da çok iyi bir sezon geçirdikten sonra Juventus'a yüksek bonservisle geldi. Ama beklentiyi karşılayamadı. Bu altın bidon seçilenler arasında Del Piero, Vieri, Adriano, Ronaldinho gibi efsaneler var. Sonuç olarak altın bidon ülkede en kötü performans gösterene değil yüksek beklentiyi karşılayamayan iyi futbolculara verilen bir şey.
Hocam bu adam forvet mi oynadı Manu’da ne alakası var. O zaman herkes Sommer’e niye itiraz ediyor yani.onanayı interden alsak takla atarak 14 şehir falan değiştirilirdi
united çöplüğünde kim performans verebiliyor ki
antony bile ayrıldı coştu
Rivaldo bile altin bidon seçilmiş vay vay vayBu arada Ronaldinho hiçbir zaman altın bidon seçilmedi adaylar arasında gösterildi sadece
Ekli dosyayı görüntüle 298259
Senin özelinde değil renktaş ama ben bıktım. Her ama her ismi geçen kaleciye bir kulp bulundu şu forumda. Valla bıkkınlık geldi. Donnarumma’ya bile “Geriden oyun kuramayız yaaaa” diyenler vardı…Lammense ben sicak bakmiyorum.. Kaleci dedigin daha dengeli olacak Musleranin uzun yillar istikrar gostermesinin sebebi de buydu .. Cok ucup kacip sov kisminda iyi ama elle hakimiyeti sektirmeleri falan baya zayif geldi..Muslera bu konuda dunyanin en iyilerinden biriydi..
Bizi Manunun çöp artıklarını bıraktıgı pilot kulubu yapıyor sürekli maalesefFull time manu taraftarı part time gs taraftarı gibisin. Manunun tüm çöpleri boşaltmışsın takıma![]()
Değerli ahbabım rica etsem Burcu Özberk konusunu açar mısın? Buna ek olarak konunun kilitlenmesine neden olan @Ahmet Kolap ı da Burcu Özberk konusundan yasaklar mısın? Teşekkürler iyi forumlar...