Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir otzbircinin lafıyla transfer yapılır mı?Lammens mi Restes mi
Scout31ciler ne diyor bu versusa
haydaa.Bitti ama 2-3 güne yeniden başlar.
Sergeni böyle mentleyince yine banlandı sandım
Anang mı?Ulan bugün St. Patrick'in kalecisi aynı Onana'ya benziyor dedim sonra acaba alır mıyız dedim.
O adam bildiğin çöküş döneminde. Uğurcan'i alın daha iyi
Valla o potansiyeli varonana gelirse fb 6-0 olayi yaşanır tekrar![]()
Giden adamın peşinde koşup nefret kusmak ne zaman normal oldu? Herif ayrılmış gitmis kulupten daha ne olmasi gerekiyor dünyadan mi? silenecek yani. Sana ozel demiyorum ama bazı kişilerde anlamsız bir zaha antipantisi var sanki dünya uzerinde aldigimiz tek tutmayan oyuncu bu oldu. Daha geçen yaz 1 , devre arasinda ise 2 tane zahadan daha da beter adam aldın mesela jelert cuesta frank. Ki bunlar tamamen skandal olanlar bir de ederindan fazlaya girersek çikamayız onuda söyleyim yani sallai isidir vs.El kol yapmaktan 2-3 maç dışında top oynamadın arkadaş bir de her yerde sevecekler miydi seni?
Sergeni böyle mentleyince yine banlandı sandım![]()
Eninde sonunda alacaklar gibihaydaa.
fenerbahce kerem akturkoglu icin bastiriyor basligini gormeyince konu kapandi sandim.
hala mi bastiriyor?
Tzolakis'in farkı bence büyük takım baskısı ve sorumluluğunu bliyor olması. Belçikalı da şüphem bunun olmaması. Sonuçta bize hemen performans verecek hazır bir kaleci lazımKaleci olayı biraz farklı diye düşünüyorum.. Fiziği yeterli, refleksleri sağlam genç bir kaleci, iyi bir kaleci antrenörü ile gayet kaliteli bir iş çıkarabilir..
Donnaruma olsa tadınmaz yenmez ancak Ederson gibi bir kaleciye istenen bonservisi ve maaşı vermektense o yatırımı, Lammens ya da Emir Sato nun ısrarla alınmasını istediği Tzolakis e yapardım..
Herzaman dürüstüm , yine dürüst olacam , iyi yorumcu olduğumu iddia etmedimki hiç, anlamadım ne demek istediğiniDurust ol !!

Ayakları vernelle yıkasak hem tertemiz olur hemde yumuşacık,Bu takıma libero olmayan ve ayakları temiz olmayan kaleci gelmemeli.
Sistem mühendisliği yapıyorsan bunlar şart.
+ Olarak önde baskı uyguladığımız için topu tehlikeli bölgeye sektirmemeyi de eklerim. Bu da 10/10 olur.
Profesyonel olan her kaleci Beklere 20m'ye, ya da 25-30m orta yuvarlağın kendine yakın tarafına orta mesafeye orta yükseklikte top atabilir , ama senin takımında özgüven diziliş sorunu varsa taca atar isterse ederson neuer olsun , bayağı birşeyler yazmışsın ama devamında cevabını da kendim vermişsin, Muslera'nın ayağı vasatın az üstü falan değildir, gayet teknik isabetli alçak degaj atabilen kalecidir ama onunda cevabını mal sakar ordusu Taylan, Kerem, berkanla vermişsin, geriden topla çıkabilmekte kaleciyle ultra alakalı bir durum değildir, geriden topla çıkamaz isek Osimhene niye top şişiriliyor diye sen aglayabilirsin, ben o tayfadan değilim
Adamsın lanSezon içinde Osimhen için de aynısını diyordunuz. Gsyi hafife almamayı ogretecegiz size az sabır.